• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

طرز تهيه قورمه سبزي با مرغ خوشمزه

۸ بازديد

قورمه سبزي براي ايراني‌ها يك خوراك ملي محسوب مي‌شود و در تمام نقاط ايران از آن استفاده مي‌كنند. اين خوراك قدمتي بين ۲۰۰۰ تا ۵۰۰۰ سال دارد.

قورمه سبزي

قورمه سبزي با مرغ يكي از روش‌هاي تهيه خورشت قورمه است كه در آن قرار است به جاي گوشت از مرغ استفاده كنيد. طعم و مزه اين غذا با مرغ بسيار خوشمزه است و چيزي از طعم و مزه اصلي كم ندارد. خيلي از بچه‌ها يا بزرگسالان گوشت نمي‌خورند و يا به دليل بيماري‌هاي مختلف گوشت را از ليست غذاهاي خود حذف كرده‌اند اما اين دليل بر محروم ماندن از طعم بي نظير قورمه سبزي نيست. شما به دلخواه مي‌توانيد از هر قسمت مرغ براي تهيه اين خورشت استفاده كنيد ولي سينه بهترين قسمت براي اين غذا است. با مجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم براي تهيه قورمه سبزي با مرغ 

  • سينه مرغ يك عدد
  • لوبيا قرمز نصف پيمانه
  • پياز ۲ عدد
  • ليمو عماني ۳ عدد
  • سبزي قورمه سرخ شده ۷۰۰ گرم
  • زعفران دم كرده غليظ به مقدار لازم
  • آبغوره ۲ قاشق غذاخوري
  • نمك، فلفل سياه و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهيه قورمه سبزي با مرغ 

مرحله اول

لوبيا قرمز را بهتر است از شب قبل خيس كنيد تا نفخ آن گرفته شود و چندين بار حتما آب آن را تعويض كنيد. سپس سبزي قورمه را آماده كنيد؛ براي تهيه سبزي قورمه از تركيب شويد يك بسته، تره يك بسته، گشنيز يك و نيم بسته، جعفري يك و نيم بسته، شنبليله يك چهارم بسته، اسفناج هم دو بسته تهيه كنيد. سپس سبزي‌ها را پاك كرده و خوب با روغن جامد سرخ كنيد.

مرحله دوم

پيازها را پوست بگيريد و نگيني ريز خرد كنيد و به همراه كمي روغن و زردچوبه تفت دهيد تا كمي سبك و طلايي شود. سينه مرغ را مي‌توانيد فيله كنيد يا با استخوان با كمي نمك و فلفل سياه همراه پيازها تفت دهيد تا سينه مرغ كمي سرخ شود و تغيير رنگ دهد.

مرحله سوم

در ادامه لوبيا و سبزي قورمه سرخ شده را اضافه كنيد و كمي تفت دهيد تا مواد به خوبي يكدست شوند. سپس چند پيمانه آب جوش روي مواد بريزيد و درب قابلمه را بگذاريد تا خورشت روغن بيندازد. دقت كنيد به اندازه كافي آب اضافه كنيد تا ديگر نيازي به افزودن آب نباشد.

مرحله چهارم

ليمو عماني را از قبل سوراخ كنيد و براي ۲۰ دقيقه در آب ولرم قرار دهيد تا تلخي آن گرفته شود. سپس به همراه كمي آبغوره و زعفران دم كرده به قورمه سبزي اضافه كنيد و بگذاريد تا جا افتاده و مزه ليمو عماني خارج شود. در انتها نمك خورشت را اندازه كنيد و به همراه پلو ميل كنيد. نوش جان.

نكات كليدي 

  • مي‌توانيد از لوبيا چشم بلبلي يا لوبيا چيتي هم استفاده كنيد.
  • به دلخواه مي توانيد يك قاشق غذا خوري رب گوجه فرنگي هم اضافه كنيد.
  • هر چقدر سبزي شما بيشتر سرخ شود رنگ قورمه سبزي شما تيره‌تر خواهد شد.
  • حتما آبغوره در ۲۰ دقيقه پايان پخت اضافه شود تا رنگ خورشت را كم نكند.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب خورشت آلبالو، خورشتي خوشمزه و پرخاصيت را مطالعه كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.