كوكوي آجيل علاوه بر طعم و مزه خوب به واسطه داشتن آجيل؛ خواص خوبي از جمله سلامت قلب، تقويت حافظه و جلوگيري از لختههاي خوني دارد. همچنين يك منبع سرشار از فيبر براي بدن است.
كوكوي آجيل غذايي بسيار جذاب است و به راحتي ميتوانيد آن را تهيه كنيد. نوع مغزي كه در اين كوكو استفاده ميكنيد فرق ندارد. اغلب آجيلها حاوي مواد مغذي با كيفيت هستند و ميتوانند براي سلامت بدن بسيار مفيد باشند. امروز در مجله دلتا كوكوي آجيل مجلسي با مرغ و گوشت را به شما آموزش خواهيم داد. با ما همراه باشيد.
مواد لازم براي تهيه كوكوي آجيل
- سينه مرغ ريز شده ۲۵۰ گرم
- گوشت چرخ كرده ۱۰۰ گرم
- پياز ۲ عدد
- سير ۲ حبه
- سيب زميني يك عدد
- جعفري ۵۰ گرم
- فلفل دلمهاي يك عدد
- ماست چكيده دو سوم پيمانه
- آرد ۳ قاشق غذاخوري
- تخم مرغ ۳ عدد
- انواع آجيلهاي خرد شده دو سوم پيمانه
- رب گوجه فرنگي يك قاشق غذاخوري
- نمك، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهيه كوكوي آجيل مجلسي با مرغ و گوشت
مرحله اول
ابتدا سيب زميني را خوب بشوييد و بگذاريد تا آبپز شود. سپس پوست آن را جدا كنيد و نگيني ريز يا رنده بزنيد و بگذاريد كنار تا خنك شود. جعفري را ساطوري ريز خرد كنيد. فلفل دلمهاي را ريز خرد كنيد. استخوانهاي سينه مرغ را از آن جدا كرده و ريز خرد كنيد و يا ميتوانيد مرغ را پخته و ريش ريش كنيد.
مرحله دوم
در ادامه داخل يك تابه مقداري روغن بريزيد تا داغ شود. سپس يكي از پيازها را نگيني ريز خرد كنيد و كمي تفت دهيد تا سبك و شيشهاي شود. گوشت چرخ كرده را به همراه فلفل سياه، كمي زردچوبه و نمك اضافه كنيد و هم بزنيد تا گوشت تغيير رنگ دهد. در ادامه رب گوجه فرنگي را بيفزاييد و كمي كه تفت خورد از روي حرارت برداريد و اجازه دهيد تا خنك شود.
مرحله سوم
داخل يك تابه ديگر پياز باقي مانده را خرد كنيد و به همراه كمي روغن تفت دهيد تا سبك شود. سپس مرغ ريز شده را به همراه سير پوره شده به پياز اضافه كنيد و با حرارت ملايم تفت دهيد تا تغيير رنگ دهد. در ادامه كمي نمك و فلفل سياه اضافه كنيد و از روي حرارت برداريد و به مخلوط گوشت چرخ كرده اضافه كنيد. مواد را هم بزنيد تا كاملا مواد گوشتي و مرغي يكدست شوند.
مرحله چهارم
تخم مرغها را داخل كاسه با چنگال بزنيد تا از لختگي خارج شود. داخل يك كاسه ماست چكيده را به همراه سيب زميني، جعفري ساطوري شده، آرد و آجيلهاي خرد شده را بريزيد و هم بزنيد. سپس مواد گوشت و مرغ را افزوده و در انتها تخم مرغ را بريزيد و هم بزنيد تا مايه كوكو آجيل كاملا يكدست شود.
داخل يك تابه كمي روغن ريخته و اجازه دهيد تا داغ شود. مايه كوكو را در تابه بريزيد و درب تابه را براي ۱۰ دقيقه بگذاريد تا كوكو خودش را بگيريد. سپس درب تابه را برداشته و اجازه دهيد يك طرف كوكو پخته شود. كوكو را برگردانيد تا دو طرف كوكو پخته و برشته شود. كوكو آجيلي را داخل ظرف سرو قرار دهيد و با آجيلهاي خام تزئين كنيد. نوش جان.
پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب شامي لوبيا چشم بلبلي، غذايي خوشمزه و ارزان را مطالعه كنيد.