• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

ماهي كيلكا سوخاري ، غذاي دريايي به صرفه

۹ بازديد

ماهي كيلكا سرشار از ويتامين‌هاي A و D و E است كه براي بدن بسيار مفيد است.

ماهي كيلكا

ماهي كيلكا سوخاري يك غذاي سوخاري بسيار راحت است كه با خمير بنيه‌اي كاور شده و در روغن داغ سرخ مي‌شود. ماهي كيلكا از نظر اقتصادي بسيار به صرفه و همين‌طور بسيار خوشمزه است و از ويتامين و خواص ماهي نيز بهره‌مند است. اين ماهي در درياي مازندران به صورت اختصاصي صيد مي‌شود. از ديگر غذاهاي دريايي مي‌توانيد ميگو پلو كه قبلا آموزش داده‌ايم را امتحان كنيد. امروز در مجله دلتا طرز تهيه ماهي كليكا سوخاري با آرد و ماءالشعير را به شما آموزش خواهيم داد با ما همراه باشيد.

مواد لازم براي تهيه ماهي كيلكا

  • ماهي كيلكا يك بسته
  • زعفران يك قاشق غذاخوري
  • آبليمو يك قاشق غذاخوري
  • نمك، فلفل سياه، ادويه ماهي و پودر سير به مقدار لازم

مواد لازم براي تهيه خمير بنيه

  • تخم مرغ ۲ عدد
  • ماءالشعير كلاسيك يك پيمانه
  • بيكينگ پودر يك قاشق غذاخوري
  • آرد ۲ پيمانه
  • نمك، فلفل سياه، پودر سير و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهيه ماهي كيلكا سوخاري با آرد و ماءالشعير

مرحله اول

ابتدا بايد ماهي كيلكا را پاك كنيد. براي پاك كردن ماهي ابتدا سر ماهي را با دست جدا كنيد و شكم ماهي را نيز باز كنيد. با يك فشار به ستون مهره، محتويات داخل شكم و دم را خارج كنيد. به همين راحتي شما ماهي كيلكا را فيله كرديد.

مرحله دوم

براي طعم‌دار كردن ماهي، فيله‌هاي ماهي را داخل يك كاسه بريزيد. سپس ادويه‌ها، زعفران و آبليمو را به آن اضافه كنيد و با دست مواد را خوب هم بزنيد تا ادويه‌ها به همه جاي فيله‌ها برسد. سپس درب ظرف را بگذاريد و براي نيم ساعت داخل يخچال قرار دهيد تا طعم‌دار شود.

مرحله سوم

تخم مرغ‌ها را داخل كاسه بشكنيد و با همزن دستي بزنيد تا از لختگي خارج شوند. سپس ادويه‌ها و نمك را اضافه كنيد و مجدد هم بزنيد. در ادامه بيكينگ پودر و ماءالشعير را اضافه كنيد و كمي هم بزنيد در انتها آرد را بريزيد و حسابي مواد را مخلوط كنيد. بايد غلظت مواد به اندازه ماست باشد.

مرحله چهارم

در ادامه داخل يك شير جوش روغن بريزيد تا داغ شود. سپس ماهي كيلكا طعم‌دار شده را از يخچال خارج كنيد و دانه دانه داخل خمير بنيه بزنيد و تكان دهيد تا مواد اضافي آن بريزيد. سپس داخل روغن داغ بيندازيد و مي‌بينيد كه خمير خيلي سريع پف مي‌كند. ماهي‌ها را خوب زير و رو كنيد تا ماهي طلايي شود در انتها روي دستمال روغن گير قرار دهيد سپس به همراه سس دلخواه سرو كنيد. نوش جان.

نكات كليدي در تهيه ماهي كيلكا سوخاري

  • مي‌توانيد براي طعم‌دار كردن ماهي از ادويه‌هاي دلخواه استفاده كنيد.
  • اگر خمير بنيه سفت شد كمي ماءالشعير بريزيد و اگر رقيق بود از آرد بيشتر استفاده كنيد.
  • اگر تست كرديد و مشاهده كرديد خمير ترد نيست كمي بيكينگ پودر مجدد به خمير اضافه كنيد.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب خورشت آلبالو، خورشتي خوشمزه و پرخاصيت را مطالعه كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.