براي آشنايي با طرز تهيه فينگر فود كراكت قارچ با مجله دلتا همراه باشيد.
كراكت قارچ نوعي فست فود و غذايي مدرن است. اين غذاي خوشمزه را ميتوانيد به عنوان فينگر فود و پيش غذا در مهماني ها و جشن ها درست كنيد. كراكت قارچ با يك سس مخصوص سرو ميشود كه با طرز تهيه آن در اين مطلب آشنا ميشويد.
مواد لازم :
- قارچ خرد شده: 3 پيمانه
- آرد سفيد: 100 گرم
- شير سويا: يك پيمانه
- كره: 100 گرم
- جعفري خرد شده: نصف پيمانه
- سير: 2 حبه
- پودر سوخاري: 2 پيمانه
- سس خردل: 2 قاشق غذاخوري
- نمك، فلفل، دارچين و آويشن به ميزان لازم
مواد لازم سس :
- رب گوجه فرنگي: 2 قاشق سوپخوري
- گوجه فرنگي: 2 عدد
- فلفل دلمه اي: يك عدد
- جعفري خرد شده: يك قاشق غذاخوري
- نشاسته ذرت: يك قاشق چايخوري
- روغن زيتون: يك قاشق غذاخوري
- رب انار: يك قاشق چايخوري
- كنجد: يك قاشق چايخوري
- كره: يك قاشق سوپخوري
- سير: 2 حبه
- شكر: يك قاشق چايخوري
- نمك، فلفل، آويشن و زيره به ميزان لازم
طرز تهيه سس :
سير را له كرده و با كره تفت دهيد تا طلايي شود.
گوجه فرنگي و فلفل دلمه اي را رنده كرده و با جعفري خرد شده به سير بيفزاييد. بگذاريد آب گوجه كشيده و تا حدودي سرخ شود.
مواد را له يا با مخلوط كن مخلوط كنيد. سپس رب و ادويه ها را به آن افزوده و كمي تفت دهيد.
نشاسته، رب انار و شكر را با دو قاشق آب مخلوط و به مواد اضافه كنيد. آن ها را هم بزنيد تا كمي غليظ شوند.
در آخر كنجد و روغن زيتون را بيفزاييد.
طرز تهيه كراكت قارچ :
سير را له كرده و با نيمي از كره تفت دهيد. سپس قارچ خرد شده، ادويه ها و سس خردل را به آن بيفزاييد.
يك سوم آرد را با بقيه كره تفت دهيد تا بوي خامي آن گرفته شود. شير سويا را كم كم به آن افزوده و هم بزنيد تا مايه يكدست و غليظ شود.
قارچ سرخ شده و جعفري خرد شده را به اين مايه اضافه كرده و خوب هم بزنيد تا يكدست شود.
مايه كراكت قارچ را پس از خنك شدن در ظرف در دار ريخته و 3 ساعت در يخچال بگذاريد.
مايه را از يخچال بيرون آوريد و با هر شكل و قالبي كه دوست داريد، از مايه برداشته و به ترتيب در آرد سفيد، تخم مرغ و پودر سوخاري بغلطانيد.
كراكت ها را در روغن داغ سرخ كنيد تا طلايي شوند. پس از آماده شدن، كراكت قارچ را با سس مخصوص سرو كنيد.