• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

آش لوبيا سفيد ، يك آش متفاوت

۷ بازديد

اين آش به دليل داشتن لوبيا سفيد از خواص خوب آن نيز بهره مند است. خواصي همچون تقويت حافظه، كمك به پيشگيري از سرطان، كمك به بهبود هضم، خواص آنتي اكسيداني و … از خواص بي‌شماري است كه دارد.

آش

آش لوبيا سفيد نوعي آش خوشمزه و مقوي است. آش‌ها براي ما ايراني‌ها بسيار محبوب و دوست داشتني هستند و ما براي يك دورهمي و يا پيك نيك هميشه به فكر تهيه يك آش هستيم. حالا با كمي خلاقيت در تهيه آش‌ها مي‌توانيد متفاوت عمل كنيد و با تركيبات مختلف، آش‌هاي جديد و متنوعي را تهيه كنيد تا از روند تكراري تهيه آش‌ها خسته نشويد. امروز در مجله دلتا آش لوبيا سفيد با بلغور گندم و كشك را به شما آموزش خواهيم داد با ما همراه باشيد.

مواد لازم براي تهيه آش لوبيا سفيد

  • لوبيا سفيد يك و نيم پيمانه
  • سبزي آش ۴۰۰ گرم
  • رشته ۲۰۰ گرم
  • آب قلم يا استاك گوشت يك عدد
  • بلغور گندم نصف يپمانه
  • پياز داغ، نعنا داغ و سير داغ به مقدار لازم
  • كشك به مقدار لازم
  • نمك، فلفل سياه و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهيه آش لوبيا سفيد و بلغور گندم و كشك

مرحله اول

ابتدا بايد لوبيا سفيد را خيس كنيد بهتر است اين كار را از شب قبل انجام دهيد تا به خوبي نفخ آن گرفته شود. همچنين مي‌توانيد يك عدد خيار را با پوست از وسط به دو نيم كرده و روي لوبياها بگذاريد تا بهتر پخته و عمل نفخ گيري زودتر انجام شود. لوبيا را به همراه آب داخل قابلمه يا زودپز ريخته و بگذاريد تا پخته شود.

مرحله دوم

داخل قابلمه بزرگ آب قلم يا استاك گوشت را قرار دهيد. براي استفاده از استاك گوشت آن را داخل آب ولرم باز كنيد و داخل قابلمه به همراه چند پيمانه آب بريزيد. قابلمه را روي حرارت بگذاريد تا به جوش بيايد. سپس سبزي آش را داخل قابلمه ريخته و بدون گذاشتن درب قابلمه بگذاريد سبزي پخته شود.

مرحله سوم

وقتي سبزي پخته شده و رنگ آن تغيير كرد پياز داغ و سير داغ را به همراه بلغور گندم و لوبيا پخته شده اضافه كنيد. حرارت را كم كنيد و بگذاريد مواد با هم پخته و يكدست شوند. حتما درب قابلمه را نگذاريد و با درب نيمه باز بگذاريد مواد پخته شود. بعد از گذشت ۴۵ دقيقه به آش پخته شده كشك رقيق شده را اضافه كنيد و بگذاريد تا پخته شود. در انتهاي پخت نوبت اضافه كردن رشته است. رشته‌ها را از وسط به دو يا سه قسمت خرد كنيد و به آش اضافه كنيد.

مرحله چهارم

در ادامه كه رشته‌ها پخته و نرم شدند، نمك، فلفل سياه و كمي زردچوبه به آش اضافه كنيد. اجازه دهيد براي ۱۰ دقيقه مواد پخته شود سپس از روي حرارت برداريد و با كشك، پياز داغ و سير داغ تزئين كنيد. نوش جان.

نكات كليدي در تهيه آش لوبيا سفيد با رشته

  • افزودن بلغور گندم اختياري است.
  • حتما نمك را در انتها اضافه كنيد زيرا رشته و كشك شوري دارند و ممكن است آش شور شود.
  • بنا به ذائقه خود ميزان تند و تيزي اين آش را كم و زياد كنيد.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب اشكنه كشك، غذايي قديمي از سرزمين خراسان را مطالعه كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.