• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

ناگت گياهي ، يك فست فود جذاب خانگي

۱۵ بازديد

ناگت‌ يكي از فست‌فود‌هاي پر طرفداري است كه مواد اوليه آن را مرغ، گوشت، ميگو يا سبزيجات تشكيل مي‌دهد.

ناگت

ناگت گياهي نوعي ناگت است كه بر خلاف ناگت مرغ بدون گوشت مي‌توانيد آن را تهيه كنيد. اين غذا به صرفه و اقتصادي است كه هم مناسب گياه خواران است و هم كالري بسيار كمي دارد. اين غذا براي افرادي كه در رژيم‌هاي غذايي هستند و كساني كه گياه خوارند و از خوردن گوشت جانوران پرهيز مي‌كنند و سعي مي‌كنند به محيط زيست و چرخه آن كمترين آسيب را بزنند مناسب است. اين ناگت را مي‌شود هم با تخم مرغ و هم بدون تخم مرغ تهيه كرد. امروز در مجله دلتا ناگت گياهي را به شما آموزش خواهيم داد با ما همراه باشيد.

مواد لازم براي تهيه ناگت گياهي رژيمي

  • سيب زميني پخته ۳۰۰ گرم
  • فلفل دلمه‌اي دو سوم پيمانه
  • هويج خرد شده دو سوم پيمانه
  • پياز يك عدد
  • آرد ذرت نصف پيمانه
  • خرده نان يا پودر سوخاري سه چهارم پيمانه
  • آب نصف پيمانه
  • نمك، فلفل سياه و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهيه ناگت گياهي خوشمزه 

مرحله اول

ابتدا سيب زميني‌ها را خوب شسته و داخل قابلمه قرار دهيد و روي آن آب بريزيد و اجازه دهيد تا آب‌پز شود. فلفل دلمه‌اي را به صورت نگيني خيلي ريز يا رنده برش بزنيد. هويج را نيز پوست گرفته و مكعبي ريز خرد كنيد.

مرحله دوم

پياز را پوست بگيريد و نگيني ريز خرد كنيد و داخل تابه به همراه كمي روغن تفت دهيد. وقتي پياز سبك شد هويج و فلفل دلمه‌اي را به آن اضافه كنيد و تفت دهيد تا سبزيجات كمي نرم شوند. در انتها نمك، فلفل سياه و كمي زردچوبه بيفزاييد و مواد را از روي حرارت برداريد.

مرحله سوم

سيب زميني‌ها را پوست گرفته و رنده ريز كنيد. سپس سبزيجاتي كه در مرحله قبل تفت داديد را افزوده و خوب هم بزنيد تا يكدست شوند. داخل يك كاسه پودر سوخاري بريزيد و در كاسه ديگر مخلوط آرد ذرت، آب و كمي ادويه را بريزيد و هم بزنيد تا مخلوط و آرد ذرت حل شود.

مرحله چهارم

در ادامه از مواد به اندازه دلخواه برداريد و در دست به آن شكل دهيد. مواد را ابتدا در مخلوط آب و  آرد ذرت سپس در پودر سوخاري بغلطانيد تا سوخاري شود. داخل يك قابلمه كوچك مقداري روغن بريزيد تا داغ شود سپس ناگت‌هاي سوخاري شده را داخل روغن داغ سرخ كنيد و بعد از آن روي دستمال روغن گير قرار دهيد تا روغن اضافي آن گرفته شود. سپس به همراه سس دلخواه و نان سرو كنيد. نوش جان.

نكات كليدي در تهيه ناگت گياهي 

  • حتما سيب زميني خنك شده باشد بعد رنده كنيد چون در غير اين صورت مواد خميري شكل مي‌شود.
  • به دلخواه مي‌توانيد كمي پودر سير هم اضافه كنيد.
  • اين ناگت گياهي نيازي به تخم مرغ ندارد ولي اگر رژيم شما اجازه مي‌دهد مي‌توانيد براي چسبندگي بيشتر يك عدد تخم مرغ به مواد اضافه كنيد.
  • مي‌توانيد كمي پفك را خرد كنيد و با پودر سوخاري مخلوط كنيد تا ناگت نارنجي‌تر باشد.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب كوردون بلو، يك فست‌فود سالم و لذيذ براي مهماني‌ها را مطالعه كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.