مواد اوليه اين دلمه بسيار در دسترس است و كمي با دلمههاي ديگر فرق دارد اما طعم و مزه بسيار خوبي دارد.

براي تهيه اين دلمه از سيب زمينيهاي يكدست و يك اندازه استفاده كنيد. حتما دقت كنيد از قابلمهاي استفاده كنيد كه دلمهها در كنار هم فشرده باشند و فضاي خالي نداشته باشند. طعم اين دلمه را شايد كمتر كسي دوست نداشته باشد زيرا طعم سيب زميني يك طعم فوقالعاده است. شما به راحتي ميتوانيد با تنوع غذايي روند آشپزي را براي خود آسان و دلپذير كنيد. امروز در مجله دلتا دلمه سيب زميني شكم پر با گوشت چرخ كرده در فر و قابلمه را به شما آموزش خواهيم داد با ما همراه باشيد.
مواد لازم براي تهيه دلمه سيب زميني
- سيب زميني ۸ عدد
- گوشت چرخ كرده ۳۰۰ گرم
- پياز يك عدد
- سير يك حبه
- فلفل دلمهاي يك عدد
- قارچ ۱۰ عدد
- گوجه فرنگي ۲ عدد
- نمك و فلفل سياه به مقدار لازم
- مواد لازم براي تهيه سس
- آب ۲ پيمانه
- رب گوجه فرنگي ۲ قاشق غذاخوري
- نمك به مقدار لازم
طرز تهيه دلمه سيب زميني با گوشت چرخ كرده
مرحله اول
ابتدا سيب زمينيها را پوست بگيريد و با كمك قاشق دسر يا ابزار مخصوص وسط سيب زميني را خالي كنيد. دقت كنيد زياد سيب زميني را نازك يا كلفت نكنيد. سپس داخل يك تابه مقداري روغن ريخته تا داغ شود و بعد سيب زمينيها را داخل روغن داغ خوب سرخ كنيد.
مرحله دوم
در ادامه پياز را نگيني ريز خرد كنيد و داخل تابه با مقداري زردچوبه و روغن تفت دهيد تا سبك شود. بعد سير پوره شده را افزوده و سپس گوشت را به همراه نمك و فلفل سياه بيفزاييد و تفت دهيد تا گوشت تغيير رنگ دهد. در ادامه قارچ خرد شده و فلفل دلمهاي نگيني خرد شده را اضافه كنيد و تفت دهيد تا آب قارچ كشيده شود. در انتها گوجه فرنگي را به شكل مكعبي ريز خرد كره و با مواد تفت داده تا همه مواد كاملا نرم و يكدست شوند.
مرحله سوم
حالا كه مواد مياني كمي خنك شدند با قاشق از آن برداريد و داخل شكم سيب زمينيها را پر كنيد. مواد داخل سيب زميني را خوب فشرده كنيد تا در حين پخت از سيب زميني بيرون نريزد. شما براي پخت دلمه سيب زميني دو راه داريد ميتوانيد هم با فر و هم داخل قابلمه اين دلمه را طبخ كنيد.
مرحله چهارم
حالا دلمه سيب زمينيها را به صورت فشرده داخل قابلمه يا ظرف پيركس مخصوص فر قرار دهيد. براي تهيه سس، رب گوجه فرنگي را با آب ولرم و نمك مخلوط كنيد تا سس رقيقي بهدست بيايد. سپس كنار سيب زمينيها سس را بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا پخته و سس غليظ شود. براي روش تهيه در فر، ظرف را در فر از قبل گرم شده در دماي ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقيقه قرار دهيد تا دلمهها پخته شوند. دلمهها را در ظرف مناسب سرو چيده و با كمي پنير پارمزان روي آن را تزئين كنيد. نوش جان.
پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب دلمه فلفل، محبوبترين دلمه ايراني را مطالعه كنيد.