• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

پيراشكي خرما ، عصرانه اي ساده و خوشمزه

۱۳ بازديد

تنظيم كلسترول خون، اختلالات روده، مفيد براي قلب و عروق، تسكين يبوست و... از خواص بي‌شمار خرما هستند.

پيراشكي

پيراشكي خرما يكي از پيراشكي‌هاي خوشمزه براي كساني است كه طرفدار خرما هستند. پيراشكي‌ها انواع و اقسام مختلفي دارند و با انواع مزه‌ها تهيه مي‌شوند اما تركيب آن با خرماي مقوي و مغذي تركيب يك عصرانه ساده و خوشمزه را به ارمغان مي‌آورد. شما مي‌توانيد پيراشكي خرما را داخل روغن داغ سرخ كنيد. اگر دوست داريد بصورت رژيمي اين پيراشكي را تهيه كنيد آن‌ها را داخل فر قرار دهيد. امروز در مجله دلتا پيراشكي خرما با گردو و دارچين را به شما آموزش خواهيم داد با ما همراه باشيد.

مواد لازم براي تهيه خمير پيراشكي خرما بدون خمير مايه

  • تخم مرغ ۲ عدد
  • ماست نصف پيمانه
  • جوش شيرين يك قاشق غذاخوري
  • نمك يك چهارم قاشق چايخوري
  • روغن ۳ قاشق غذاخوري
  • آرد به مقدار لازم

مواد لازم براي مواد مياني پيراشكي خرما

  • خرما ۲۰ عدد
  • گردو ۱۰ عدد
  • شكر يك چهارم پيمانه
  • دارچين يك قاشق غذاخوري

طرز تهيه پيراشكي خرما با گردو و دارچين

مرحله اول

ابتدا ماست را داخل كاسه بريزيد و جوش شيرين را به آن اضافه كنيد. صبر كنيد تا جوش شيرين فعال شود و ماست كمي پف كند. سپس تخم مرغ و روغن مايع را اضافه كنيد و در انتها نمك را بيفزاييد و با چنگال هم بزنيد تا مخلوط شوند. سپس آرد را به تدريج اضافه كنيد. ميزان آرد گفته نشده زيرا بسته به آب‌خور آرد شما ممكن است ميزان‌هاي مخلتفي آرد مصرف شود. تا جايي آرد را اضافه كنيد كه خمير وسط كاسه جمع شود. سپس به مدت ۱۵ دقيقه خمير را با دست خوب ورز دهيد تا نرم و لطيف شود. خمير پيراشكي ما آماده شده است بدون آنكه نياز به استراحت داشته باشد.

مرحله دوم

ابتدا هسته خرما را بگيريد و به دلخواه مي‌توانيد پوست آن را هم جدا كنيد. براي جدا كردن پوست خرما بايد آن را ۳ دقيقه در آب در حال جوش ريخته و بلافاصله زير آب سرد بگيريد تا پوست آن به راحتي جدا شود. شكر و دارچين را داخل كاسه بريزيد و خوب هم بزنيد. گردوها را به اندازه دلخواه خرد كنيد.

مرحله سوم

مقداري از خمير را برداشته و پهن كنيد و روي آن از مخلوط شكر و دارچين، يك عدد خرما و گردو قرار دهيد. به دلخواه به خمير شكل دهيد.

مرحله چهارم

براي سرخ كردن پيراشكي داخل يك تابه مقداري روغن بريزيد تا داغ شود. سپس دانه دانه پيراشكي‌ها را داخل روغن قرار دهيد تا كاملا سرخ و طلايي شوند. سپس روي دستمال روغن گير قرار دهيد تا روغن اضافي آن خارج شود. اگر دوست داريد اين پيراشكي را در فر تهيه كنيد روي پيراشكي‌ها را با قلم‌مو زرده تخم مرغ بزنيد و به دلخواه كنجد بپاشيد. در فر از قبل گرم شده به مدت ۳۵ دقيقه در دماي ۱۸۰ درجه قرار دهيد تا پخته شود. نوش جان.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب اسنك گوشت چرخ كرده، يك اسنك هيجان‌انگيز را مطالعه كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.