• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

ماكاروني با كالباس ، يك ماكاروني متفاوت

۱۷ بازديد

غذايي كه به نام ماكاروني مي‌شناسيم در واقع همان اسپاگتي است كه به شيوه‌ خاص ما ايراني‌ها پخته مي‌شود.

ماكاروني

ماكاروني با كالباس يكي از روش‌هاي خوشمزه تهيه ماكاروني براي كساني است كه طعم و مزه كالباس را دوست دارند و مي‌خواهند آن را در ماكاروني خود استفاده كنند. شما مي‌توانيد در تهيه اين غذا از هر نوع كالباس يا ژامبون دلخواه استفاده كنيد. همچنين مي‌توانيد به دلخواه مانند لازانيا مواد را در فر گذاشته و يا دم بگذاريد. در تهيه اين غذا شما مي‌توانيد از كالباس خانگي استفاده كنيد. براي تنوع در تهيه ماكاروني شما مي‌توانيد از اين روش استفاده كنيد. امروز در مجله دلتا ماكاروني با كالباس و قارچ و پنير پيتزا را به شما آموزش خواهيم داد با ما همراه باشيد.

مواد لازم براي تهيه ماكاروني با كالباس

  • ماكاروني شكلي يك بسته
  • كالباس ۴۰۰ گرم
  • قارچ ۱۰ عدد
  • پياز ۲ عدد
  • رب گوجه فرنگي ۲ قاشق غذاخوري
  • پنير پارمزان به مقدار لازم
  • نمك، فلفل سياه، آويشن، پودر سير و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهيه ماكاروني با كالباس و قارچ و پنير پيتزا

مرحله اول

ابتدا پيازها را پوست گرفته و نگيني ريز خرد كنيد و به همراه كمي روغن و زردچوبه تفت دهيد تا سبك و طلايي شود. در ادامه رب گوجه فرنگي را به همراه ادويه‌ها و كمي نمك اضافه كنيد و تفت دهيد تا بوي خامي رب از بين برود.

مرحله دوم

كالباس‌ها را به شكل دلخواه برش بزنيد و داخل تابه بريزيد و به همراه رب گوجه فرنگي و پياز تفت دهيد تا طعم‌دار شود. سپس قارچ‌ها را خرد كنيد و به كالباس اضافه كنيد و تفت دهيد. بهتر است در اين مرحله حرارت را بالا ببريد تا آب قارچ كشيده شود. مواد كه به خوبي يكدست شد آن‌ها را از روي حرارت برداريد.

مرحله سوم

داخل يك قابلمه مقداري آب بريزيد تا به جوش بيايد. سپس به دلخواه كمي زردچوبه براي خوش رنگ شدن و كمي نمك و روغن اضافه كنيد. ماكاروني را به آب در حال جوش بيفزاييد و صبر كنيد تا نرم شود سپس آبكش كنيد.

مرحله چهارم

در ادامه كف قابلمه ته ديگ مورد نظر را قرار دهيد. مواد مياني را به همراه ماكاروني در قابلمه بريزيد و هم بزنيد. سپس دم‌كني روي درب قابلمه قرار دهيد تا ماكاروني دم بكشد.

بعد از پخت، غذا را داخل بشقاب كشيده و روي آن كمي جعفري و پنير پارمزان بريزيد. اما براي پخت در فر مواد مياني را با ماكاروني خوب مخلوط كنيد. كف يك ظرف پيركس را چرب كنيد و نصف مواد را ريخته و مقداري پنير پيتزا در بين آن بريزيد. در انتها روي مواد را با پنير كاور كنيد و براي ۳۰ دقيقه در فر در دماي ۱۸۰ قرار دهيد تا پخته و پنير ذوب شود. نوش جان.

نكات كليدي در تهيه ماكاروني با كالباس

  • شما به دلخواه مي‌توانيد سبزيجات هماهنگ با مزه اين غذا را اضافه كنيد.
  • مقدار افزودن كالباس را مي‌توانيد كم و زياد كنيد.
  • براي تهيه در فر بهتر است در انتها گريل را روشن كنيد تا روي غذا نيز طلايي شود.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب ماكاروني متفاوت با طعم مرغ و قارچ را مطالعه كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.