• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

اسنك گوشت چرخ كرده ، يك اسنك هيجان انگيز

۹ بازديد

گاهي اوقات پيش مي‌آيد به‌قدري گرسنه‌ هستيم كه طاقت منتظر ماندن براي درست‌كردن غذا را نداريم و مي‌خواهيم در كم‌ترين زمان ممكن يك خوراكي خوشمزه درست كنيم. اين وقت‌ها بايد سراغ انواع اسنك‌ها رفت.

اسنك

اسنك گوشت و قارچ يكي از انواع خوشمزه و مجلسي اسنك‌ها است كه به راحتي مي‌توانيد در منزل تهيه كنيد. شما حتي اگر دستگاه ساندويچ‌ساز نداشته باشيد مي‌توانيد داخل تابه اين اسنك را تهيه كنيد. اين غذا براي مهماني و تولدها بسيار مناسب است. شما به دلخواه مي‌توانيد اسنك‌ها را در طعم‌ها و مزه‌هاي مختلفي داشته باشيد. اگر از دستگاه ساندويچ‌ساز استفاده مي‌كنيد دقت كنيد كه دستگاه را خوب چرب كنيد و بگذاريد ۵ دقيقه داغ شود تا نان تست‌ها داخل آن نچسبند. مهم‌ترين نكته در تهيه اسنك اين است كه نان تست بسيار تازه باشد. شما مي‌توانيد اسنك گوشت را در ساندويچ‌ساز، ماهيتابه و فر بپزيد. امروز در مجله دلتا اسنك گوشت و قارچ را به شما آموزش خواهيم داد با ما همراه باشيد.

مواد لازم براي تهيه اسنك گوشت و قارچ

  • گوشت چرخ كرده ۳۰۰ گرم
  • فلفل دلمه‌اي يك عدد
  • پياز يك عدد
  • قارچ ۱۰ عدد
  • رب گوجه فرنگي يك قاشق غذاخوري
  • پنير پيتزا يا پنير ورقه‌اي به مقدار لازم
  • نان تست يك بسته
  • گوشت چرخ كرده به مقدار لازم

طرز تهيه اسنك گوشت و قارچ

مرحله اول

ابتدا پياز را پوست گرفته و نگيني ريز خرد كنيد. پياز را داخل تابه با زردچوبه تفت دهيد تا كمي سبك و طلايي شود. سپس گوشت چرخ كرده را به همراه كمي فلفل سياه و نمك اضافه كنيد و تفت دهيد تا رنگ گوشت تغيير كند.

مرحله دوم

در ادامه فلفل دلمه نگيني شده و قارچ اسلايس شده را اضافه كنيد. خوب مواد را تفت دهيد تا آب قارچ كشيده شود اصلا نبايد مواد مرطوب باشد و آب آن بايد كاملا كشيده شود. در ادامه تمام ادويه‌ها را به همراه رب گوجه فرنگي اضافه كنيد و خوب تفت دهيد تا بوي خامي رب از بين برود. سپس از روي حرارت برداريد و اجازه دهيد تا خنك شود.

مرحله سوم

نان‌هاي تست را از نايلون خارج كرده سپس روي هر لايه نان تست براي خوشمزه‌تر شدن كمي كچاب بزنيد. مقداري از مواد گوشتي را به همراه پنير ورقه‌اي يا پنير پيتزا بريزيد و يك نان تست ديگر روي آن قرار دهيد. اين كار را براي همه نان‌ها و مواد گوشتي انجام دهيد.

مرحله چهارم

براي پخت در ساندويچ‌ساز بايد دستگاه را كمي گرم كنيد. سپس اسنك‌ها را داخل ساندويچ‌ساز قرار دهيد و درب دستگاه را براي ۱۰ دقيقه بسته تا اسنك‌ها طلايي شود. سپس داخل ديس قرار دهيد و روي آن سس قرمز و سفيد بريزيد.

براي پخت اسنك به روي گاز، اسنك‌ها را در يك تابه نچسب چرب شده قرار دهيد و يك جسم سنگين روي آن‌ها قرار دهيد. سپس تابه را روي حرارت ملايم قرار دهيد تا پخته و طلايي شود. سپس آن‌ها را برگردانيد تا اسنك‌ها طلايي شوند. نوش جان.

نكات كليدي در تهيه اسنك گوشت و قارچ

  • مي‌توانيد رب را حذف كنيد.
  • براي عطر و بو بيشتر مي‌توانيد كمي زعفران به مواد اضافه كنيد.
  • افزودن قارچ سليقه‌اي و قابل حذف است.
  • مي‌توانيد به‌جاي گوشت از مرغ يا كالباس هم استفاده كنيد.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب اسنك گوشت و اسفناج؛ ساندويچي پروتئيني و خوشمزه را مطالعه كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.