• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

لازانياي مرغ و قارچ

۱۲ بازديد

لازانيا تاريخچه بسيار قديمي دارد و همان طور كه مي‌دانيد مانند انواع پاستاها نامش با كشور ايتاليا گره خورده است.

لازانيا

لازانيا مرغ يكي از انواع لازانياها است كه همان طور كه از نامش پيداست از مرغ براي تهيه اين لازانيا استفاده مي‌شود. اگر شما هم دوست داريد يك لازانيا سالم و خوشمزه داشته باشيد اين لازانيا را انتخاب كنيد. شما مي‌توانيد اين غذا را براي مهماني و مجالس خود تهيه كنيد. امروز در مجله دلتا طرز تهيه لازانيا مرغ و قارچ را آموزش خواهيم داد با ما همراه باشيد.

مواد لازم براي تهيه لازانيا مرغ و قارچ

  • سينه مرغ يك عدد
  • پياز ۲ عدد
  • قارچ ۲۰۰ گرم
  • فلفل دلمه‌اي يك عدد
  • سير ۲ حبه
  • آرد ۲ قاشق غذا خوري
  • كره ۵۰ گرم
  • شير دو و نيم پيمانه
  • رب گوجه فرنگي ۲ قاشق غذاخوري
  • پنير پيتزا به مقدار لازم
  • نمك، فلفل سياه، آويشن، پودر سير و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهيه لازانيا مرغ و قارچ با سس بشامل

مرحله اول

پياز را پوست بگيريد و نگيني ريز خرد كنيد. پياز خرد شده را داخل تابه ريخته و با كمي روغن و زردچويه تفت دهيد تا سبك و طلايي شود. سپس سير را پوره كنيد و با پياز تفت دهيد تا عطر سير خارج شود.

مرحله دوم

سينه مرغ را بدون استخوان و به شكل مكعبي خرد كنيد و با پياز تفت دهيد. ادويه و نمك را افزوده و تفت دهيد تا مرغ تغيير رنگ دهد. سپس در ادامه فلفل دلمه‌اي خرد شده را به همراه قارچ اضافه كنيد.

در ادامه حرارت را بالا ببريد تا آب قارچ كشيده شود. سپس رب را در انتها اضافه كنيد و تفت داده تا بوي خامي رب از بين برود. سپس كمي آب اضافه كنيد تا رب رنگ باز كند و بعد از روي شعله برداريد تا خنك شود.

مرحله سوم

در ادامه آرد را داخل تابه ريخته و تفت دهيد تا بوي خامي آرد از بين برود. سپس كره را اضافه كنيد و تفت دهيد تا گلوله‌هاي آرد باز شود. بعد به تدريج شير ولرم را اضافه كنيد و شروع به هم زدن كنيد تا سس كم كم غليظ شود. در انتها كمي فلفل سياه بزنيد و از روي شعله برداريد.

مرحله چهارم

لازانيا را طبق دستورالعمل روي بسته بندي پخته و آبكش كنيد. سپس كف ظرف مورد نظر را كمي چرب كنيد و كمي سس بشامل بريزيد و ورقه‌هاي لازانيا را قرار دهيد. روي ورقه‌ها كمي مواد مياني بريزيد و روي مواد پنير پيتزا بريزيد. مجدد لايه‌ها را تكرار كنيد تا مواد و ورقه‌ها تمام شود. سپس روي لازانيا سس بشامل و پنير پيتزا بريزيد و در فر در دماي ۱۸۰ درجه به مدت ۳۵ دقيقه قرار دهيد. در انتها گريل را روشن كنيد تا طلايي شود سپس به همراه سس دلخواه سرو كنيد. نوش جان.

نكات كليدي در تهيه لازانيا مرغ و قارچ

  • بهتر است لازانيا را بعد از پخت برش نزنيد و صبر كنيد كمي خنك شود تا لايه‌ها از هم نپاشد.
  • شيري كه به سس سفيد اضافه مي‌كنيد بايد هم دماي محيط باشد.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب دستور پخت لازانيا رولي را مطالعه كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.