• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

ماكاروني متفاوت با مرغ و قارچ

۱۰ بازديد

غذايي كه به نام ماكاروني مي‌شناسيم در واقع همان اسپاگتي است كه به شيوه‌ خاص ما ايراني‌ها پخته مي‌شود.

ماكاروني با مرغ

ماكاروني با مرغ و قارچ يكي از جذاب‌ترين روش‌هاي تهيه ماكاروني است. اين غذا بسيار سالم و مغذي است و روش تهيه آساني دارد. شما به راحتي مي‌توانيد اين ماكاروني را در منزل با هر نوع ماكاروني شكلي كه دوست داريد تهيه كنيد. ماكاروني هميشه براي بچه‌ها و بزرگسالان جذاب بوده و شايد كمتر كسي را بتوان يافت كه ماكاروني را دوست نداشته باشد. امروز در مجله دلتا ماكاروني با مرغ و قارچ را به شما آموزش خواهيم داد با ما همراه باشيد.

مواد لازم براي تهيه ماكاروني با مرغ و قارچ

  • ماكاروني شكلي يك بسته
  • سينه مرغ يك عدد
  • پياز يك عدد
  • سير ۲ حبه
  • فلفل دلمه‌اي يك عدد
  • قارچ ۱۰ عدد
  • رب ۲ قاشق غذاخوري
  • نمك، فلفل سياه، آويشن و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهيه ماكاروني با مرغ و قارچ

مرحله اول

ابتدا پياز را نگيني ريز خرد كنيد. پياز خرد شده را داخل تابه با كمي روغن و زردچوبه تفت دهيد تا كمي سبك و طلايي شود. سپس سير خرد شده و پوره شده را اضافه كنيد و تفت داده تا عطر سير خارج شود.

مرحله دوم

سينه مرغ را بدون استخوان كنيد و به شكل مكعبي ريز خرد كنيد. مرغ را داخل تابه به همراه پياز و سير تفت دهيد تا تغيير رنگ دهد. سپس فلفل سياه و كمي نمك اضافه كنيد. در ادامه فلفل دلمه را ريز خرد كنيد و به همراه مرغ تفت دهيد.

مرحله سوم

در ادامه قارچ‌ها را خرد كنيد و به مواد افزوده و شعله را كمي زياد كنيد تا آب قارچ كشيده شود. سپس در انتها رب و آويشن را اضافه كنيد و تفت دهيد تا بوي خامي رب از بين برود. براي خوش‌رنگ شدن مواد كمي آب داخل مواد بريزيد و بگذاريد رنگ رب باز شود. بعد از غليظ شدن مواد را از روي شعله برداريد.

مرحله چهارم

داخل يك قابلمه آب ريخته تا به جوش بيايد. سپس كمي نمك، زردچوبه و روغن اضافه كنيد. در ادامه ماكاروني شكلي دلخواه را داخل آب جوش ريخته و بعد از نرم شدن آن را آبكش كنيد. در قابلمه مورد نظر روغن بريزيد و ته‌ديگ مناسب را در كف قابلمه قرار دهيد. مقداري ماكاروني به همراه مواد ريخته و هم بزنيد. همينطور اين مرحله را تكرار كنيد تا مواد و ماكاروني تمام شود. سپس ماكاروني را براي ۴۰ دقيقه دم بگذاريد. بعد از دم كشيدن ماكاروني با مرغ و قارچ شما حاضر است. نوش جان.

نكات كليدي در تهيه ماكاروني با مرغ

  • مي‌توانيد به جاي استفاده از رب از كمي گوجه فرنگي خرد شده يا پوره شده استفاده كنيد.
  • مي‌توانيد سير را حذف كنيد و از كمي پودر سير استفاده كنيد.
  • اندازه برش سينه مرغ دلخواه است مي‌توانيد نواري يا درشت‌تر خرد كنيد.
  • اگر طعم و مزه تند و تيز دوست داريد مي‌توانيد كمي فلفل قرمز هم اضافه كنيد.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب ماكاروني خوشمزه بدون گوشت را مطالعه كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.