اين سالاد پر از رنگ و عطر و طعم است و انرژي خوبي در طول روز به شما ميدهد. شما ميتوانيد اين سالاد را به عنوان يك وعده كامل و سالم نيز تهيه و نوش جان كنيد.

طرز تهيه سالاد مكزيكي اصلا سخت نيست و يك پيش غذاي سالم و گياهي است كه شما ميتوانيد آن را به تنهايي يا همراه با مرغ، ميگو يا گوشت قرمز سرو كنيد. سس اين سالاد يك سس سالم و سبك است كه طعم سالاد را كامل ميكند. در ادامه طرز تهيه سالاد مكزيكي با تمام نكاتش را در اختيارتان قرار داديم. با مجله دلتا همراه باشيد.
مواد لازم براي تهيه سالاد مكزيكي
- كاهو پيچ يك عدد
- پياز قرمز نصف يك عدد
- خيار ۲ عدد
- هويج يك عدد
- لوبياي سياه پخته شده يا كنسروي يك و نيم فنجان
- نان تورتيلا ۲ عدد
- نمك نصف قاشق چايخوري
- فلفل دلمهاي يك عدد
- كدو سبز يك عدد
- گوجه فرنگي متوسط ۴ عدد
- ذرت شيرين نصف فنجان
- گشنيز خرد شده نصف فنجان
- روغن كانولا يا روغن زيتون يك و نيم قاشق غذاخوري
مواد لازم براي تهيه سس مخصوص سالاد مكزيكي
- آبليموي تازه يك چهارم فنجان
- زيره نصف قاشق چايخوري
- نمكنصف قاشق چايخوري
- فلفل سياه تازه آسياب شده به مقدار لازم
- عسل طبيعي ۲ قاشق غذاخوري
- سير يك حبه
- روغن كانولا يا روغن زيتون ۲ قاشق غذاخوري
طرز تهيه سالاد مكزيكي با سبزيجات نگيني
مرحله اول
براي شروع بهتر است اول سس مخصوص اين سالاد را آماده كنيد. براي تهيه سس ابتدا سير را به صورت ريز خرد كنيد و همراه آبليمو، فلفل سياه، عسل، زيره و نمك داخل يك كاسه تركيب كنيد.
مرحله دوم
نانهاي تورتيلا را به كمك قيچي آشپزخانه به صورت نوارهاي باريك برش دهيد. روي سيني فر كمي روغن زيتون بريزيد و رشتههاي باريك تورتيلا را روي سيني فر بچينيد. فر را روي دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد تنظيم كنيد. روي نانها روغن اسپري كنيد و به آنها نمك و فلفل بزنيد. سيني را براي ۱۵ تا ۲۰ دقيقه داخل فر قرار دهيد هر پنج دقيقه آنها را هم بزنيد تا همه طرف آن طلايي و قهوهاي شود. سپس قالب را از فر بيرون بياوريد و صبر كنيد تا تورتيلاها خنك شوند. البته شما ميتوانيد نانهاي ترتيلا را در ماهيتابه نيز به همين روش كريسپي كنيد.
مرحله سوم
تمام سبزيجات را شسته و داخل آبكش بريزيد تا خشك شوند. پياز و گوجه فرنگي را به صورت نگيني خرد كنيد. كدو سبز را هم بدون اينكه پوست بگيريد به صورت نگيني خرد كنيد. فلفل دلمهاي، هويج و خيار را هم به صورت نگيني خرد كنيد؛ بهتر است پوست خيارها را نگيريد. مقداري گشنيز را هم خرد كنيد و چند برگ براي تزئين نگه داريد. تمام مواد را داخل يك كاسه با هم تركيب كنيد. هر چه اندازه سبزيجاتي كه خرد ميكنيد مثل هم باشد، سالادتان ظاهر بهتري خواهد داشت.
مرحله چهارم
حالا تمام سبزيجات خرد شده را به همراه ذرت و لوبياي پخته شده داخل يك كاسه بريزيد. تورتيلاهايي كه از فر بيرون آورديد را نيز روي سالاد بچينيد و سس را روي آن بريزيد. در آخر هم از چند برگ گشنيز براي تزئين استفاده كنيد. سالاد سبزيجات شما آماده است. نوش جان.
پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب سالاد تن ماهي و پنير كبابي، يك وعده مقوي براي ورزشكاران را مطالعه كنيد.