• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

مرغ كبابي تند و شيرين

۱۲ بازديد

اين غذا با دورچين سبزيجات ويژه، مي‌تواند يك وعده غذايي كامل و سرشار از مواد مغذي باشد.

مرغ كبابي تند

اگر شما هم به غذاهاي تند علاقه داريد، ما براي شما يك پيشنهاد عالي داريم. مرغ كبابي از غذاهايي است كه به راحتي تهيه مي‌شود و هربار مي‌توانيد با يك سس مخصوص و مزه‌اي متفاوت آن را سرو كنيد. در اين مطلب از مجله دلتا به سراغ طرز تهيه مرغ كبابي تند و شيرين مي‌رويم كه تركيبي هيجان‌انگيز است.

مواد لازم براي تهيه مرغ كبابي

  • ماست كم چرب ۲ فنجان
  • عسل ۳ قاشق غذاخوري
  • كشمش طلايي يك چهارم فنجان
  • پودر فلفل قرمز يك چهارم قاشق چايخوري
  • سير ۲ حبه له شده
  • ران مرغ بدون پوست ۸ عدد
  • سالاد سبزيجات ۶ فنجان
  • انبه خرد شده و يخ‌زده ۲ فنجان
  • سركه سيب يك چهارم فنجان
  • روغن زيتون ۲ قاشق غذاخوري 
  • گوجه فرنگي خشك شده ۵ عدد
  • بلال شير ۴ عدد
  • نمك به مقدار لازم
  • هويج ۲ عدد متوسط

طرز تهيه مرغ كبابي تند و شيرين

مرحله اول

در اولين قدم به سراغ تهيه اسموتي برويد؛ اين دسر خنك و پرخاصيت را در كنار غذاي نهايي نوش جان مي‌كنيد. براي تهيه اسموتي، ماست، يك فنجان از انبه‌هاي يخ‌زده، دو فنجان يخ و عسل را با يكديگر تركيب كرده و در مخلوط كن بريزيد. اجازه دهيد مواد كاملا تركيب شده و يك اسموتي يكدست داشته باشيد. اگر هم به انبه دسترسي نداريد مي‌توانيد اسموتي زنجبيل را آماده كنيد.

در نهايت مخلوط به‌دست آمده را در چهار ليوان تقسيم كنيد و در يخچال نگهداري كنيد تا زمان سرو آن‌ها برسد.

مرحله دوم

براي آماده كردن مرغ، گريل را در دماي متوسط قرار دهيد تا گرم شود. يك فنجان باقيمانده انبه، يك چهارم فنجان آب، يك چهارم فنجان سركه سيب، كشمش، روغن زيتون، پودر فلفل، گوجه فرنگي خشك و سير را در يك ظرف ايمن بريزيد. در ظرف را بپوشانيد و سپس داخل مايكروويو قرار دهيد. اجازه دهيد تا مواد در مايكروويو نرم شوند، اين‌كار حدود سه دقيقه زمان نياز دارد.

مرحله سوم

پس از اينكه مواد داخل ظرف خنك شدند؛ آن‌ها را داخل مخلوط‌كن بريزيد و پوره كنيد. سس به‌دست آمده را به يك ظرف كوچك منتقل كنيد. دو قاشق از سس را نگه‌داريد و مابقي آن‌ را براي مزه دار كردن سطح مرغ‌ها استفاده كنيد.

در اين مرحله از تهيه مرغ كبابي به سراغ ذرت‌ها برويد. آن‌ها روي سطح گريل بگذاريد و روي آن را بپوشانيد تا بپزند. حدود ۱۰ دقيقه براي اين‌كار زمان نياز داريد، در حين پخت ذرت‌ها، زير و رو كردن آن‌ها را فراموش نكنيد.

مرحله چهارم

كف دستگاه گريل را كمي چرب كنيد و اجازه دهيد دماي آن در حالت متوسط قرار بگيرد. ران‌هاي مرغ را با سس مخصوصي كه در مرحل قبل آماده كرده‌ايد مزه‌دار كنيد و مقداري نمك نيز روي هر كدام بريزد. مرغ را روي گريل بچينيد و اجازه دهيد كه كباب شود.

دماي دستگاه بايد حدودا ۱۷۰ درجه سانتي گراد باشد تا كباب مغز پخت شود. براي اين كار بايد ۱۰ دقيقه زمان بگذاريد و سپس ران‌ها را زير و رو كنيد و يك دقيقه ديگر اجازه دهيد تا كباب شود. هر مقدار كه از سس مخصوص باقيمانده است، در حين كباب كردن، روي گوشت‌ها بماليد. ذرت گريل شده يا آبپز را هم مي‌توانيد به عنوان دورچين اين غذا سر ميز بياوريد.

مرحله پنجم

در حاليكه مرغ‌‌‌ها در حال آماده شدن هستند، دو قاشق غذاخوري ماست، همراه با دو قاشق سس كه از قبل نگه‌داشته بوديد، يك قاشق غذاخوري سركه، يك قاشق غذاخوري آب و يك چهارم قاشق چايخوري نمك را در يك كاسه با هم مخلوط كنيد. در ظرف ديگري سالاد سبز و هويج را مخلوط كنيد تا سبزيجات همراه كباب مرغ آماده شوند.

سالاد، ذرت و كباب‌ها را در چهار ظرف بصورت مساوي در چهار بشقاب تقسيم كنيد. سپس سس مخصوصي كه آماده كرده‌ايد را روي غذا و سبزيجات بريزيد. اسموتي‌ها را از يخچال خارج كرده و به همراه غذا نوش جان كنيد. مرغ كبابي تند و شيرين شما براي ميل كردن آماده است.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب مرغ شكم پر، غذايي محبوب در تمام دنيا را مطالعه كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.