• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

دمي باقالي با عطر ايام كودكي

۱۱ بازديد

“دمپختك” يا دمي باقالي جزء غذاهاي اصيل ايراني است كه عطر و بوي آن ما را با خودش به سمت ايام قديم خواهد كشاند.

دمپختك

اگر مي‌خواهيد به سرعت غذايي خوشمزه و ساده تهيه كنيد به شما پيشنهاد مي‌كنيم دمپختك باقالي را از دست ندهيد. اين غذا يك كته بسيار خوشمزه است كه اصلا نبايد آن را با باقالي پلو اشتباه بگيريد. در اين مطلب فوت و فن‌هايي كه براي تهيه يك كته خوش‌عطر لازم داريد را به شما آموزش مي‌دهيم. مي‌توانيد اين برنج را به همراه ماست يا ترشي سرو كنيد و لذت ببريد. با مجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم براي تهيه دمپختك باقالي

  • برنج خيس خورده ۳ پيمانه
  • پياز ساطوري يك عدد
  • روغن ۵ قاشق غذاخوري
  • باقالي زرد خيس خورده يك و نيم پيمانه
  • زردچوبه يك قاشق چايخوري
  • نمك به مقدار لازم

طرز تهيه دمپختك باقالي

مرحله اول

روغن را در يك قابلمه روي شعله متوسط داغ كنيد و پياز را در آن تفت بدهيد. زردچوبه را اضافه كنيد و مواد را هم بزنيد. سپس باقالي را با شش پيمانه آب و كمي نمك روي پيازها بريزيد. شعله را زياد كنيد تا آب به جوش بيايد.

مرحله دوم

بعد از جوش آمدن آب، شعله را كم كنيد. وقتي آب هم‌سطح برنج شد، با كفگير برنج را زير و رو كنيد. اين كار باعث مي‌شود باقالي‌ها به شكل يكنواخت با برنج مخلوط شوند. روغن را روي برنج بريزيد و دم‌كني را روي برنج قرار دهيد. شعله را كم كنيد و ۳۰ دقيقه براي دم كشيدن برنج كته منتظر بمانيد. مي‌توانيد روي برنج يك تخم مرغ نيمرو شده قرار دهيد. برنج را در ظرف مورد نظر سرو كرده و روي آن را با پياز داغ و گشنيز تزئين كنيد. نوش جان.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب ميگو پلو، غذايي دريايي با عطر و طعم جنوب را مطالعه كنيد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.