• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

ساندويچ هالوپينو خانگي

۱۰ بازديد

اين روزها با وجود ويروس كرونا، نمي‌توانيم از بهداشتي بودن ساندويچ‌هاي بيرون مطمئن باشيم. بنابراين بهترين كاري كه مي‌توانيم بكنيم، تهيه‌ ساندويچ‌هاي خانگي است.

ساندويچ

چيز زيادي درباره اين ساندويچ نمي‌توان گفت. همه توضيحات در عنوان مطلب آمده است. هالوپينوي كبابي، پنير پستو، پنير خامه‌اي و بيكن سرخ‌ شده در كنار هم يك ساندويچ جذاب خانگي را رقم مي زنند. با مجله دلتا همراه باشيد تا طرز تهيه ساندويچ هالوپينو خوشمزه را به شما آموزش دهيم.

مواد لازم براي تهيه ساندويچ هالوپينو

  • فلفل هالوپينو ۲ عدد
  • نان باگت ۲ برش
  • پنير خامه‌اي ۶۰ گرم
  • نمك به مقدار لازم
  • بيكن ۲ ورق
  • كره ۲ قاشق چايخوري
  • پنير ورقه‌اي پستو ۲ ورق

طرز تهيه ساندويچ هالوپينو

مرحله اول

فلفل‌هاي هالوپينو را روي شعله مستقيم قرار دهيد و بچرخانيد، تا زماني كه همه طرف آن‌ها نيم‌سوز شود. بعد از اين پنج دقيقه اين مرحله پايان مي‌پذيرد. هالوپينوهاي نيم‌سوز را به يك فويل آلومينيوم منتقل كنيد و بپيچيد تا از هوا جدا بمانند. اجازه دهيد پنج دقيقه به همين حالت باشند.

مرحله دوم

هم‌زمان، بيكن‌ها را در يك تابه بزرگ بگذاريد و روي شعله كم حرارت دهيد. همه طرف‌ آن‌ها را بپزيد، كه اين كار حدود هشت دقيقه طول مي‌كشد. سپس بيكن‌ها را به دستمال كاغذي منتقل كنيد تا چربي‌ آن‌ها گرفته شود. هالوپينوها را باز كنيد. پوسته، دانه‌ها و ساقه‌هاي آن‌ها را بگيريد و دور بريزيد. سپس هر كدام را از طول به نصف تقسيم كنيد.

مرحله سوم

تابه را تميز كنيد و به دماي متوسط برسانيد. كره را در آن ذوب كنيد تا حباب بزند. دو برش نان را در آن قرار دهيد و براي دو دقيقه بپزيد تا كاملا قهوه‌اي و برشته شوند. سپس نان‌ها را به يك تخته برش منتقل كنيد. يك لايه پنير پستو را روي يكي از نان‌ها بگذاريد و بر روي آن برش‌هاي بيكن و هالوپينو را بچينيد. روي نان ديگر، يك لايه پستوي ديگر بگذاريد و سپس پنير خامه‌اي روي آن بماليد. سپس دو نان مواد زده را روي هم بگذاريد تا ساندويچ بسته شود.

مرحله چهارم

نيمي از كره را در تابه روي شعله كم حرارت دهيد. وقتي كه گرم شد، ساندويچ را در آن بگذاريد و بپزيد، تا زماني كه نان به طلايي رنگ شود. بعد از اين ۵ دقيقه، ساندويچ را از تابه برداريد، مقداري ديگر كره در آن قرار دهيد تا آب شود. سپس ساندويچ را از طرف ديگر در تابه قرار دهيد تا روي ديگرش هم برشته شود. غذاي شما آماده سرو است. نوش جان.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب طرز تهيه ساندويچ فيله مرغ كبابي را مطالعه كنيد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.