• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

ميگوپلو ، غذاي دريايي با عطر و طعم جنوب

۱۳ بازديد

ميگو پلو از غذاهاي جنوبي كشور است كه به شيوه‌هاي مختلف و با مواد گوناگون طبخ مي‌شود.

ميگو

وقتي صحبت از غذاهاي جنوبي مي‌شود، ناخودآگاه عطر و طعم غذاهاي دريايي با آن ادويه‌هاي خاص و دوست‌داشتني در سرمان مي‌پيچد. امروز قصد داريم طرز تهيه ميگو پلو را به شما آموزش دهيم كه در شهرهاي مختلف جنوب كشور تهيه مي‌شود. عطر و طعم ميگو در تركيب با سبزي و ادويه‌هاي جنوبي هوش را از سر هر كسي مي‌برد؛ طوري كه حتي اگر علاقه‌مند به غذاهاي دريايي نيستيد، شما را عاشق اين غذا مي‌كند. با مجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم براي تهيه ميگو پلو

  • ميگوي پاك شده ۵۰۰ گرم
  • برنج ۳ پيمانه (۵۰۰ گرم)
  • گشنيز ۱۰۰ گرم
  • شويد ۱۰۰ گرم
  • شنبليله‌ خشك يك قاشق چايخوري (يا ۳ شاخه تازه)
  • كشمش پلويي يك پيمانه
  • پياز بزرگ ۲ عدد
  • گردو دو سوم پيمانه
  • زعفران دم كرده‌ غليظ به ميزان لازم
  • گرد ليمو عماني يك قاشق غذاخوري
  • سير رنده شده يك قاشق چايخوري
  • زردچوبه، دارچين، زيره، تخم گشنيز نيم‌كوب و نمك به ميزان لازم

طرز تهيه ميگو پلو

مرحله اول

براي تهيه مايع ميگو پلو، پيازها را در كمي روغن سرخ كنيد تا كاملا طلايي شوند، سپس سير رنده شده را اضافه كنيد. زردچوبه، زيره، دارچين، تخم گشنيز و گرد ليمو عماني را به پياز و سير اضافه كنيد و كمي تفت دهيد. سبزي‌ها را به پياز اضافه كنيد و ۲ تا ۳ دقيقه با هم تفت دهيد.

مرحله دوم

ميگوي پاك شده و زعفران دم كشيده را اضافه كنيد و به همراه مواد ۲ تا ۳ دقيقه‌ ديگر تفت دهيد. گردو، كشمش پلويي و در صورت دلخواه شنبليله را اضافه كنيد و بعد از كمي هم زدن، نمك غذا را تنظيم و شعله را خاموش كنيد. برنج خيس كرده را در آب جوش ريخته و كمي زنده‌تر از حالت عادي آبكش كنيد.

مرحله سوم

براي ته‌ديگ، يك سيب‌زميني بزرگ را رنده و با زعفران و نمك مخلوط كنيد. كف قابلمه را كمي روغن و يك پيمانه آب بريزيد و سيب‌زميني را كاملا پخش كنيد. اين آب به زودتر دم كشيدن برنج كمك مي‌كند.

مرحله چهارم

كمي برنج روي سيب زميني‌ها بريزيد و سپس كمي از مايع ميگو را روي آن قرار دهيد. اين كار را لايه به لايه‌ تا انتهاي مواد ادامه دهيد. بعد از دم كشيدن ميگو پلو ، مي‌توانيد كمي روغن داغ روي آن بريزيد تا برنج ظاهري مجلسي‌تر و طعمي بهتر پيدا كند. نوش جان.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب دستور پخت ماهي سالمون را مطالعه كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.