• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

سوپ ماهيچه مراكشي ، خوش طعم و مقوي

۱۱ بازديد

غذاهاي مراكشي پر از طعم‌ها و مزه‌هاي خوشمزه است كه با ذائقه ما ايراني‌ها سازگاري دارد. در واقع فرهنگ غذايي اين كشور از فرهنگ غذايي عرب، يهود، بربر و منطقه آفريقاي سياه و حتي روم گرفته شده است.

سوپ

پيشنهاد مي‌كنيم اگر علاقه‌مند به ايجاد تنوع غذايي و امتحان كردن طعم‌هاي جديد هستيد با غذاهاي مراكشي بيشتر آشنا شويد و حتي آن‌ها را در ميهماني‌هايتان سرو كنيد. در اين دستورالعمل مي‌خواهيم طرز تهيه سوپ ماهيچه مراكشي را در اختيارتان قرار دهيم. اين سوپ خوشمزه با ماهيچه گوسفندي تهيه شده و با ادويه‌ها و گياهان معطري مزه‌دار مي‌شود كه طعم آن را فوق‌العاده مي‌كنند. با مجله دلتا همراه باشيد.

مراكش يكي از كشورهاي شمال غرب آفريقا است كه سواحل اقيانوس اطلس يكي از جاذبه‌هاي طبيعي و گردشگري اين كشور به حساب مي‌آيد. تنوع غذايي در اين كشور آنقدر بالاست كه هر منطقه غذاي مخصوص به خود را دارد. تا به اينجا دستورالعمل بعضي از غذاهاي مراكشي مثل مرغ برشته مراكشي و خورشت مرغ مراكشي را در اختيارتان قرار داده‌ايم.

مواد لازم براي تهيه سوپ ماهيچه مراكشي

  • روغن زيتون يك قاشق غذاخوري
  • پياز متوسط يك عدد
  • هويج متوسط ۲ عدد
  • زيره آسياب شده ۲ قاشق چايخوري
  • زنجبيل ساييده شده نصف قاشق چايخوري
  • گوجه فرنگي ۴۰۰ گرم
  • عدس نصف فنجان
  • نمك يك قاشق چايخوري
  • ماهيچه گوسفندي ۹۰۰ گرم
  • سير ۲ حبه
  • ساقه كرفس ۲ عدد
  • گشنيز آسياب شده ۲ قاشق چايخوري
  • دارچين آسياب شده نصف قاشق چايخوري
  • عصاره گوشت يك عدد
  • جعفري يك‌ چهارم فنجان

طرز تهيه سوپ ماهيچه مراكشي خوشمزه و مقوي

مرحله اول

براي تهيه سوپ ماهيچه مراكشي ابتدا بايد روغن را داخل يك قابلمه بزرگ ريخته و با حرارت متوسط ​​گرم كنيد. سپس ماهيچه‌ها را به قابلمه اضافه كرده و تا زماني كه تغيير رنگ دهند داخل روغن تفت دهيد. پس از اينكه ماهيچه شما خوب تفت داده شد آن را از قابلمه بيرون بياوريد و كنار بگذاريد.

مرحله دوم

حالا تمام سبزيجات را شسته و داخل آبكش بريزيد تا خشك شوند. بعد آن‌ها را خرد كنيد و پياز، سير، هويج و كرفس خرد شده را به همان قابلمه‌اي كه ماهيچه‌ها را در آن تفت داده‌ايد اضافه كنيد. مواد را پنج دقيقه تفت دهيد تا زماني كه پيازها نرم شوند. سپس زيره، گشنيز، زنجبيل و دارچين را اضافه كنيد. به مدت يك دقيقه تا زماني كه مواد معطر شوند، به تفت دادن ادامه دهيد.

مرحله سوم

ماهيچه‌ها را با گوجه فرنگي خرد شده، عصاره گوشت و شش فنجان آب سرد به ظرف برگردانيد. بگذاريد تا مواد به جوش بيايد. حرارت را كم كنيد و اجازه دهيد تا مواد به مدت يك ساعت روي حرارت ملايم آرام بپزند.

مرحله چهارم

پس از يك ساعت عدس را اضافه كنيد و بگذاريد عدس هم با باقي مواد به آرامي پخته و نرم شود. البته شما مي‌توانيد همزمان عدس را نيز در ظرفي جداگانه بپزيد و بعد به مواد داخل قابلمه اضافه كنيد. با اين روش سوپ شما سريع‌تر حاضر خواهد شد.
قابلمه را از روي حرارت برداريد. ماهيچه‌ها را از داخل قابلمه برداشته و استخوان‌ها و چربي‌هاي آن را جدا كرده و دور بريزيد. گوشت باقيمانده را خرد كرده و همراه جعفري خرد شده به قابلمه اضافه كنيد. دوباره قابلمه را روي حرارت بگذاريد و صبر كنيد تا مواد حدود پنج دقيقه ديگر با هم بجوشند. سوپ ماهيچه مراكشي شما حاضر است. آن را داخل ظرف مناسب سرو كرده و نوش جان كنيد.
پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب سوپ ذرت و سيب‌ زميني، يك پيش‌غذاي عالي را مطالعه كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.