• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

كوفته قلقلي اما سوئدي

۹ بازديد

اگر از افرادي كه به سوئد سفر كرده‌اند بپرسيد كه كدام غذاي سوئدي را بيشتر از بقيه غذاها پسنديده‌اند، حتما از كوفته قلقلي سوئدي نام خواهند برد.

كوفته قلقلي

اين غذاي سنتي سوئدي كه تقريبا در تمامي مناسبت‌هاي خاص و روزهاي تعطيل در سوئد تهيه مي‌شود، علاوه بر طعم خاص و سس بي نظيري كه دارد به ذائقه خانواده‌هاي ايراني هم بسيار نزديك است. در ادامه اين مطلب از مجله دلتا مي‌توانيد طرز تهيه كوفته قلقلي سوئدي را كه از دل آشپزخانه‌هاي سوئد بيرون آمده است با آسان ترين روش ياد بگيريد.

مواد لازم براي تهيه كوفته قلقلي سوئدي

  • گوشت چرخ كرده بدون چربي ۴۰۰ گرم
  • پياز كوچك (ريز خرد شده يا رنده شده) يك عدد
  • شويد (ريز خرد شده) يك قاشق غذاخوري
  • كره يك قاشق غذاخوري
  • عصاره گوشت گاو ۴۰۰ ميلي ليتر
  • تخم مرغ يك عدد
  • آرد سوخاري ۸۵ گرم
  • روغن زيتون يك قاشق غذاخوري
  • آرد ساده ۲ قاشق غذاخوري

طرز تهيه كوفته قلقلي سوئدي

مرحله اول

در قدم اول يك كاسه بزرگ انتخاب كنيد و گوشت چرخ كرده را داخل آن بريزيد. تخم مرغ را در يك كاسه جدا خوب هم بزنيد. تخم مرغ هم‌ زده را به گوشت چرخ‌ كرده اضافه كنيد.

مرحله دوم

يك پياز كوچك را ريز خرد كنيد يا رنده كنيد و همراه آرد سوخاري، يك قاشق غذاخوري شويد و ادويه‌جات مورد نظرتان خوب مخلوط كنيد. پس از اين كه همه مواد را خوب مخلوط كرديد، با دست كوفته‌هاي كوچك به اندازه گردو درست كنيد. از اين مقدار مواد حدود ۲۰ عدد كوفته قلقلي به دست مي‌آيد.

مرحله سوم

يك قاشق غذاخوري روغن زيتون را در يك ماهيتابه بزرگ نچسب بريزيد و ماهيتابه را روي حرارت متوسط قرار دهيد. كوفته‌ها را داخل ماهيتابه قرار دهيد و به آرامي سرخ كنيد تا تغيير رنگ دهند. هنگامي كه كوفته قلقلي‌ها قهوه‌اي شد، آن‌ها را از ماهيتابه خارج كنيد.

مرحله چهارم

كره را داخل يك ماهيتابه به آرامي ذوب كنيد. سپس آرد را داخل ماهيتابه بريزيد و به مدت دو دقيقه هم بزنيد. عصاره گوشت را به آرامي اضافه كنيد. همه مواد را هم بزنيد تا سس غليظي به دست بيايد.
حالا كوفته قلقلي‌ها را داخل ماهيتابه حاوي سس بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا كوفته قلقلي‌ها خوب پخته شوند. پس از اين كه كوفته قلقلي‌ها پخته شد، مقداري از آن را داخل بشقاب خود بريزيد و مقداري  شويد خرد شده روي كوفته‌ها بريزيد و نوش جان كنيد.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب خورشت نخود فرنگي، غذاي كلاسيك لبناني را مطالعه كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.