طرز تهيه پيراشكي با خمير نانوايي ساده است اما نياز به حوصله و خلاقيت دارد و هر فرد ميتواند با ذوق و هنر آشپزي خود پيراشكي متفاوتي با مواد متناسب با ذائقه خود و خانوادهاش آماده كند.

براي آماده كردن يك شام سبك و دوستداشتني آماده هستيد؟ پيشنهاد ما براي شما پيراشكي گوشت و قارچ است كه مراحل نسبتا سادهاي دارد. همچنين مواد اوليه بسيار سادهاي دارد كه با كمترين هزينه قابل تهيه است. استفاده از خمير فوري نانوايي تهيه اين غذا را سادهتر هم كرده است؛ به طوري كه تبديل به يك غذاي مناسب براي مهمانيها و جشنها يا حتي شبهايي كه حوصله پاي گاز ايستادن را نداريد شده است. با طرز تهيه پيراشكي با خمير نانوايي همراه مجله دلتا باشيد.
مواد لازم براي تهيه پيراشكي با خمير نانوايي
- روغن مايع ۳ قاشق غذاخوري
- قارچ تازه ۲۵۰ گرم
- هويج يك عدد
- پياز سفيد متوسط ۲ عدد
- نمك و فلفل به مقدار لازم
- رب گوجه فرنگي ۳ قاشق غذاخوري
- فلفل دلمه رنگي يك عدد
- جعفري خرد شده ۲ قاشق سوپخوري
- گوشت چرخ كرده ۳۵۰ گرم
- پنير پيتزا به مقدار لازم
طرز تهيه پيراشكي با خمير نانوايي
مرحله اول
براي شروع ابتدا دو عدد پياز سفيد را به صورت خلالي برش بزنيد. قارچها، فلفل دلمه رنگي و هويج را خوب بشوييد و آبكش كنيد. سپس آنها را خرد كنيد و كنار بگذاريد. يك ماهيتابه متوسط برداريد و داخل آن روغن بريزيد و پيازها را داخل آن بريزيد. ماهيتابه را روي حرارت متوسط قرار دهيد تا پيازها سرخ شوند. پس از اين كه پيازها كمي طلايي شدند، گوشت چرخ كرده را اضافه كنيد و براي چند دقيقه ديگر تفت دهيد تا رنگ گوشت قهوهاي شود.
مرحله دوم
پس از اين كه گوشت چرخ كرده هم سرخ شد، رب گوجه فرنگي را در يك ليوان آب گرم حل كنيد و به مخلوط گوشت و پياز اضافه كنيد. قارچهاي خرد شده، فلفل دلمه و هويج را نيز به تابه اضافه كنيد تا همراه با بقيه مواد بپزد و كمي نرم شود. كمي از مزه مخلوط را بچشيد و به مقدار لازم نمك، فلفل و ادويه دلخواهتان را اضافه كنيد. پس از اين كه آب اضافي مخلوط بخار شد، جعفريهاي خرد شده را به آن اضافه كنيد و كمي هم بزنيد. سپس ماهيتابه را از روي حرارت برداريد و كنار بگذاريد تا سرد شود.
مرحله سوم
در اين مرحله بايد روي يك سطح صاف را كمي آردپاشي كنيد و خمير نانوايي را روي آن سطح قرار دهيد. خمير را با دست كمي ورز دهيد تا به دماي محيط برسد. سپس آن را با وردنه باز كنيد تا نازك شود. هنگامي كه خمير به ضخامت مورد نظرتان رسيد با قالبهاي دايرهاي يا لبه ليوان، خمير را به شكل دايره برش بزنيد.
مرحله چهارم
اكنون وقت پر كردن خميرها است. براي اين كار حدود يك قاشق غذاخوري از مخلوط گوشت كه آماده كردهايد را وسط هر دايره خميري قرار دهيد و به مقدار دلخواه روي آن پنير پيتزا بريزيد. براي بستن پيراشكيها دو طرف خمير را روي هم بياوريد و با فشار دست لبههاي خمير را ببنديد. براي مطمئن شدن از باز نشدن خمير در هنگام سرخ كردن پيراشكي، لبههاي خمير را پيچ دهيد. همچنين ميتوانيد با چنگال لبههاي خمير را فشار دهيد تا باز نشود. به همين ترتيب همه خميرها را از مواد پر كنيد و ببنديد.
مرحله پنجم
يك قابلمه گود برداريد و داخل آن به مقدار لازم روغن مايع بريزيد. قابلمه را روي حرارت قرار دهيد تا روغن داخل آن گرم شود. وقتي كه روغن داغ شد، پيراشكيها را يكي يكي داخل قابلمه قرار دهيد تا سرخ شود. پس از اين كه پيراشكيها پف كردند و سرخ شدند، آنها را با احتياط از روغن خارج كنيد و روي يك دستمال آشپزخانه قرار دهيد تا روغن اضافي آنها گرفته شود. پس از اين كه همه پيراشكيها آماده شدند، آنها را داخل يك ظرف بگذاريد سرو كنيد. نوش جان.
پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب پيراشكي عربي مخصوص با گوشت و سيب زميني را مطالعه كنيد.