• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

كوكو سيب زميني با دورچين پروتئين

۱۲ بازديد

شما هم از آن دسته افرادي هستيد كه كوكو سيب زميني را در گروه غذاهاي فوري جا مي‌دهيد؟ شايد آماده كردن يك كوكوي ساده زمان زيادي را از شما نگيرد، اما واقعيت اين است كه كوكوي سيب زميني، هميشه غذايي فوري و آسان نيست.

كوكو

اگر بخواهيد كوكو سيب زميني ساده را با دورچين‌هاي خوشمزه و به شيوه‌اي حرفه‌اي آماده كنيد، بايد ظرافت بيشتري به خرج دهيد و براي درست كردن اين غذاي به ظاهر راحت، خوب وقت بگذاريد. ما در مجله دلتا شما را در اين مسير همراهي مي‌كنيم و قدم به قدم همراه شما كوكو سيب زميني با دورچين پروتئيني را آماده مي‌كنيم.

مواد لازم براي تهيه كوكو سيب زميني با دورچين پروتئيني

  • سيب زميني نيم كيلو
  • خرده نان تازه ۱۵۰ گرم
  • نمك به مقدار لازم
  • روغن زيتون سه تا چهار قاشق غذاخوري
  • پياز بزرگ يك عدد
  • آويشن تازه ۴ برگ
  • زيتون خرد شده ۵۰ گرم 
  • شير ۲ قاشق غذاخوري
  • تخم مرغ ۵ عدد
  • فلفل سياه تازه به مقدار لازم
  • اسفناج ۲۵۰ گرم
  • سير له شده ۲ حبه
  • گوجه فرنگي ۲ عدد بزرگ
  • كره ۳۰ گرم

طرز تهيه كوكو سيب زميني با دورچين پروتئيني

مرحله اول

سيب زميني‌ها را به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقيقه در آب جوش قرار داده تا كاملا بپزند. بعد از پخته شدن سيب زميني‌ها آن‌ها را از آب خارج كرده و آب اضافه آن را گرفته و در شير خوب له كنيد. خرده نان و يك عدد تخم مرغ را به مخلوط اضافه كرده و براي مزه‌دار شدن مخلوط به آن نمك و فلفل اضافه كنيد. سپس مايه كوكو را به چهار قسمت تبديل كنيد.

مرحله دوم

در يك ماهيتابه نچسب، دو قاشق غذاخوري روغن زيتون را روي حرارت زياد گرم كنيد تا روغن سرخ شود. قالب‌هاي سيب زميني كه آماده كرده‌ايد را به مدت سه تا پنج دقيقه قرار دهيد تا از هر دو طرف خوب ترد و قهوه‌اي شده و سرخ شوند. براي گرم نگه داشتن اين كوكو بهتر است آن‌ها را در فر با حرارت كم بر روي يك ورق روغني مخصوص غذا انتقال دهيد.

مرحله سوم

اسفناج را به قابلمه اضافه كرده و بپزيد، نمك و فلفل را به آن اضافه كنيد و يك تا دو دقيقه آن ‌را خوب زير و رو كنيد تا خيلي پخته نشود. سپس آن را به يك كاسه انتقال دهيد. در همان تابه كه كوكوهاي سيب زميني‌ را سرخ كرده بوديد، دو قاشق غذاخوري روغن باقيمانده را اضافه كرده و پياز، سير و آويشن را تا ۱۰ دقيقه تفت دهيد تا نرم و كمي قهوه‌اي شوند. در نهايت گوجه و زيتون را اضافه كرده و بپزيد. براي گرم نگه داشتن مواد، آن را به يك كاسه انتقال داده و با فويل روي آن را بپوشانيد.

اين دورچين را مي‌توانيد براي سرو كوكو سيب زميني ساده يا كوكو سيب زميني با ژامبون هم در نظر بگيريد.

مرحله چهارم

كره را در همان تابه كه كوكوها را در آن سرخ كرده بوديد ذوب كرده و تخم مرغ‌هاي باقيمانده را هم در حدود چهار دقيقه نيمرو كنيد و به آن نمك و فلفل اضافه كنيد. در حالي كه تخم مرغ‌ها سرخ مي‌شوند، كوكوهاي سيب زميني را با اسفناج پخته شده بين چهار بشقاب تقسيم كنيد. در هر ظرف كوكو سيب زميني يك تخم مرغ سرخ شده قرار داده و دور و اطراف تخم مرغ را با سس گوجه فرنگي آماده شده تز‌ئين كنيد.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب توپك ژامبون با پنير چدار، يك فينگرفود جذاب را مطالعه كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.