• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

كيك اسفنجي بدون فر ، يك دسر ساده و خوشمزه

۱۳ بازديد

معمولا همه اين طرز تفكر را دارند كه براي تهيه يك كيك پف‌دار و خوشمزه بايد به حرفه‌اي‌ترين لوازم كيك‌‌پزي و فر دسترسي داشته باشند اما ما امروز اينجا هستيم تا خلاف اين نظر را با كمك شما به اثبات برسانيم.

كيك اسفنجي بدون فر

براي آن‌هايي كه عاشق پخت كيك و دسر هستند تنها دو چيز مي‌تواند آن‌ها را از اين كار منصرف كند. يك، نداشتن وسايل و امكانات مخصوص شيريني‌پزي. دو، نداشتن اعتماد به نفس! ما در اين مقاله مي‌‌خواهيم با كم‌ترين امكانات لازم، طرز تهيه يك كيك اسفنجي بدون فر حرفه‌اي را به شما آموزش دهيم تا حسابي پف كند و طعم ترد و خوشمزه‌اش زير زبان بماند. براي تهيه يك كيك اسفنجي بدون فر ساده اما فراموش نشدني همراه مجله دلتا باشيد.

مواد لازم براي تهيه كيك اسفنجي بدون فر

  • سفيده تخم‌ مرغ ۴ عدد
  • شكر سفيد معمولي يك پيمانه
  • شير يك پيمانه
  • نمك يك‌ هشتم قاشق چايخوري
  • بيكينگ پودر ۲ قاشق چايخوري
  • زرده تخم‌ مرغ ۴ عدد
  • وانيل يك‌ چهارم قاشق چايخوري
  • روغن مايع دو سوم پيمانه
  • آرد سفيد ۲ پيمانه

طرز تهيه كيك اسفنجي بدون فر

مرحله اول

براي شروع ابتدا سفيده‌هاي تخم مرغ را داخل يك كاسه ريخته و با همزن برقي بزنيد تا خوب پف كند. اگر ظرف را برگردانديد و سفيده ته كاسه تكان نخورد يعني ميزان هم زدن كافي است و  سفيده تخم‌ مرغ شما آماده است.

مرحله دوم

سپس زرده‌هاي تخم مرغ را داخل يك كاسه ديگر بريزيد. شكر و وانيل مايع را به زرده‌ها اضافه كرده و با همزن برقي بزنيد تا يكدست و نرم شوند. حالا شير، روغن مايع و نمك را اضافه كنيد.

مرحله سوم

آرد را هم طي دو مرحله به مايه كيك اضافه كنيد. با همزن دستي مواد را هم بزنيد و بعد بيكينگ پودر را اضافه كنيد و سفيده تخم مرغ را طي سه مرحله همزمان با هم زدن به مايه كيك اضافه كنيد.

مرحله چهارم

بعد از اين كه مايه كيك را خوب هم زديد. ته قالب كيك را كمي چرب كنيد و يك عدد كاغذ چرب نسوز كف آن قرار دهيد. مايه كيك را داخل قالب بريزيد.

يك قابلمه كه از قالب كيك بزرگ‌تر است را روي حرارت قرار دهيد. دور در قابلمه را دم‌كني بپيچيد و روي حرارت قرار دهيد تا قابلمه گرم شود.

مرحله پنجم

بعد از اين كه قابلمه گرم شد، يك پايه فلزي را ته قابلمه قرار دهيد و قالب را روي پايه بگذاريد. بعد از ۶۰ تا ۹۰ دقيقه كيك اسفنجي شما آماده است.
در قابلمه را برداريد. قالب را برگردانيد و كاغذ نسوز را از دور تا دور كيك و روي كيك جدا كنيد. كيك اسفنجي شما آماده است. نوش جان.

نكات طرز تهيه كيك اسفنجي بدون فر

  • پس از قرار دادن قالب كيك داخل قابلمه در آن را ببنديد. به هيچ عنوان تا پايان وقت آماده شدن كيك در آن را برنداريد چرا كه با اين كار ممكن است كيك شما خوب پف نكند.
  • همانطور كه مي‌دانيد كيك اسفنجي پايه اصلي بسياري از كيك‌ها مثل كيك اسمارتيز و غيره است. بنابراين چه خوب كه طرز تهيه آن را به اين سادگي ياد بگيريم.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب كيك شير برنج، يك دسر مخصوص چيني‌ را مطالعه كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.