اين پيتزا كمي ناشناخته است اما بسيار خوشطعم است و زماني كه امتحانش كنيد قطعا به يكي از پيتزاهاي محبوب شما تبديل خواهد شد.
در اين مطلب ميخواهيم طرز تهيه پيتزا سوسيس، يك پيتزاي ساده و سريع را به شما آموزش دهيم كه بسيار هم خوشمزه است. پيتزا سوسيس با پياز كاراملي يك پيتزاي متفاوت و حاضري است كه آماده شدن آن كمتر از نيم ساعت وقت شما را ميگيرد. تنها كافي است قارچ، پياز و سوسيس گوشت يا سوسيس مرغ دلخواهتان را به صورت جداگانه تفت دهيد و روي نان پيتزاي آماده بريزيد و داخل فر قرار دهيد. براي تهيه اين پيتزا به جاي سوسيس ميتوانيد از گوشت چرخ كرده هم استفاده كنيد. به جاي نان پيتزاي آماده هم ميتوانيد خمير پيتزا را خودتان همانطور كه در مطلب طرز تهيه پيتزا شيكاگو آموزش دادهايم، تهيه كنيد. با مجله دلتا همراه باشيد.
مواد لازم براي تهيه پيتزا سوسيس با پياز كاراملي و قارچ
- نان پيتزا آماده ۲ عدد
- پياز خلال شده نصف فنجان
- فلفل سبز خرد شده نصف فنجان
- پنير موزارلا ۲ فنجان
- سوسيس گوشت ۳۰۰ گرم
- قارچ خرد شده نصف فنجان
- سس مارينارا نصف فنجان
- پنير پيتزا به مقدار لازم
طرز تهيه پيتزا سوسيس با پياز كاراملي
مرحله اول
براي شروع ابتدا يك عدد پياز متوسط را به صورت خلالي خرد كنيد. يك قابلمه بزرگ برداريد و كره را داخل قابلمه روي حرارت متوسط ذوب كنيد. پياز را داخل قابلمه ريخته و با حرارت ملايم تفت دهيد تا نرم شده و كمي كاراملي و قهوهاي شوند. حدود ۱۵ تا ۲۰ دقيقه زمان براي تفت دادن پياز كافي است. در اين مدت هر از چندگاهي آنها را هم بزنيد تا يكدست كاراملي شوند. پيازهاي كاراملي شده را داخل يك كاسه ريخته و كنار قرار دهيد.
مرحله دوم
فر را روي دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد تنظيم كنيد. سوسيس گوشت را به صورت حلقهاي برش دهيد و داخل همان تابهاي كه پياز را كاراملي كرديد، با حرارت متوسط تفت دهيد تا سوسيس پخته و سرخ شود. حدود پنج تا هشت دقيقه زمان كافي است.
مرحله سوم
قارچها را شسته و به صورت حلقهاي برش دهيد. سپس آنها را روي حرارت قرار دهيد تا پخته شده و آب قارچ تبخير شود. براي پختن قارچ ميتوانيد از مقدار كمي زردچوبه و آبليمو هم براي مزهدار شدنش استفاده كنيد.
مرحله چهارم
قالب پيتزا را كمي با روغن يا كره
چرب كنيد. نان پيتزا
را داخل قالب قرار دهيد. روي نان پيتزا چند قاشق سس مارينارا ب
ريزيد و پخش كنيد. سوسيسهاي سرخ شده و پياز كاراملي را روي نان پيتزا قرار دهيد و روي آنها را با پنير موزارلاي
خرد شده و پنير پيتزا
بپوشانيد.
قالب را به مدت۱۰ تا ۱۵ دقيقه داخل فر قرار دهيد تا پنير روي آن حباب دار شده و لبههاي نان طلايي رنگ شوند. سپس پيتزا را از فر خارج كرده و برش بزنيد. صبر كنيد تا پيتزا سوسيس شما كمي خنك شود سپس باسس تند نوش جان كنيد.