• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

لازانياي بادمجان ، غذاي ساده گياهي

۱۵ بازديد

در اين مقاله مي‌خواهيم طرز تهيه يك لازانياي تمام و كمال گياهي را به روشي ساده به شما آموزش دهيم. به شما قول مي‌دهيم نه تنها جاي خالي گوشت را حس نخواهيد كرد، بلكه شيفته طعم اين لازانيا نيزخواهيد شد.

لازانيا

لازانياي بادمجان يكي از انواع غذا با بادمجان است كه طعم بي‌نهايت خوبي دارد. اين غذا را براي هر كس كه سرو كنيد، بدون شك عاشق آن خواهد شد. از انواع لازانيا قبلا لازانيا رولي را آموزش داده‌ايم. اين بار نوبت لازانياي بادمجان است. اين غذا با بادمجان، پنير ريكوتا، پنير پارمزان، تخم‌مرغ و پونه‌ كوهي خشك شده تهيه مي‌شود. با مجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم لازانياي بادمجان

  • بادمجان متوسط ۳ عدد
  • روغن زيتون يك قاشق غذاخوري
  • تخم‌مرغ بزرگ يك عدد
  • سس گوجه‌فرنگي يك و نيم فنجان
  • پنير ريكوتا تقريبا ۴۰۰ گرم
  • پونه‌ كوهي خشك شده يك قاشق چايخوري
  • پنير موزارلا يك و نيم فنجان
  • پنير پارمزان نصف فنجان
  • برگ جعفري براي تزيين به مقدار لازم
  • نمك و فلفل به مقدار لازم

طرز تهيه لازانياي بادمجان

مرحله اول

براي تهيه‌ لازانياي بادمجان، ابتدا پنير موزارلا را خرد كنيد و پنير پارمزان را هم رنده كنيد. برگ‌هاي جعفري را ريز خرد كنيد. روي سيني فر كاغذ روغني قرار دهيد. پوست بادمجان‌ها را بگيريد و به درازا بصورت نازك برش بزنيد. آن‌ها را بطور مرتب و در كنار هم در سيني فر قرار دهيد و كمي نمك روي آن‌ها بريزيد. ۱۵ تا ۳۰ دقيقه سيني را كنار بگذاريد‌. در اين زمان فر را روي ۲۰۰ درجه‌ سانتي‌گراد قرار دهيد تا گرم شود.

مرحله دوم

با حوله‌ كاغذي، رطوبت بادمجان‌ها را بگيريد‌‌. روغن زيتون را درون يك كاسه‌ كوچك بريزيد و با يك قلم مو آن را روي بادمجان‌ها بماليد. سيني را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقيقه در فر قرار دهيد. در همين زمان كه بادمجان‌ها در فر هستند، يك كاسه‌ برداريد و تخم‌مرغ‌ را درون آن با چنگال بزنيد. پنير ريكوتا، پونه‌ خشك شده، فلفل سياه، پنير موزارلا و پنير پارمزان را به كاسه اضافه كنيد‌ و مواد را خوب با يكديگر مخلوط كنيد.

مرحله سوم

بادمجان‌ها را از فر بيرون بياوريد و دماي فر را روي ۱۹۰ درجه‌ سانتي‌گراد بگذاريد. كف ظرف مستطيلي پيركس، مقداري سس گوجه‌فرنگي بريزيد و آن را با قاشق صاف كنيد. مقداري از بادمجان‌ها را روي سس قرار دهيد.

چند قاشق از مخلوط پنير ريكوتا را بطور مساوي روي بادمجان‌ها پخش كنيد. اين كار را تا دو لايه تكرار كنيد. يعني اول سس گوجه‌فرنگي بزنيد، بعد بادمجان و بعد مخلوط پنير ريكوتا. در لايه‌ آخر، پنير موزارلا و پنير پارمزان را روي لازانيا بريزيد.

مرحله چهارم

ظرف را با فويل آلومينيومي بپوشانيد و آن را به مدت ۲۰ دقيقه در فر قرار دهيد. پس از ۲۰ دقيقه ظرف را از فر بيرون بياوريد و فويل را برداريد. ظرف را مجدد ۲۰ دقيقه‌ ديگر در فر بگذاريد تا پنير طلايي شود. سپس لازانيا را از فر بيرون بياوريد و روي آن جعفري خرد شده بريزيد. لازانياي بادمجان شما آماده است. از خوردن آن لذت ببريد.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب كوفته لپه، غذاي محبوب گردشگران يزد را مطالعه كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.