براي آشنايي با طرز تهيه دسر زعفراني با مجله دلتا همراه شويد.
دسر زعفراني يكي از انواع دسر ايراني است كه طعم خوبي دارد. مواد اين دسر ساده هميشه در دسترس است و به راحتي ميتوان آن را آماده كرد. دسر زعفراني گزينه مناسبي براي سرو در مهماني ها و دورهميهاي دوستانه است. همچنين ميتوان اين دسر را به عنوان يك ميان وعده مفيد هم مصرف كرد.
مواد لازم:
- شير: ٣ ليوان
- شكر: يك ليوان
- زعفران دم كرده: ٣ قاشق غذاخورى
- پودر ژلاتين: ٢ قاشق غذاخوري
- خامه: 150 گرم
- آب سرد: نصف پيمانه
- گلاب و وانيل به ميزان لازم
طرز تهيه :
طرز تهيه دسر زعفراني آسان است و زمان زيادي لازم ندارد.
شير و خامه را از يخچال بيرون بگذاريد تا با محيط هم دما شوند.
پودر ژلاتين را روي نصف پيمانه آب سرد بريزيد تا آب را جذب كند. وقتي آب جذب پودر ژلاتين شد، آن را روي بخار كتري بگذاريد تا به روش بن ماري (حرارت غيرمستقيم) شفاف شود. به هيچ وجه آب و ژلاتين را روي حرارت مستقيم مخلوط نكنيد، چون باعث ميشود ژلاتين گلوله شود و شكل دسر را از بين ميبرد.
شير، شكر و آب زعفران را در قابلمه كوچكي ريخته و روي حرارت مستقيم بگذاريد تا شكر حل شود. وقتي شكر كاملاً حل شد و شير به جوش آمد، گلاب و وانيل را اضافه كرده و قابلمه را از روي شعله برداريد.
سپس ژلاتين حل شده در آب را به مواد داخل قابلمه افزوده، خوب هم بزنيد و كمي صبر كنيد تا خنك شوند.
خامه را با چنگال هم بزنيد تا يكدست شود. وقتي مخلوط كاملاً خنك شد، خامه را به مواد بيفزاييد و با هم مخلوط كنيد تا منسجم و يكنواخت شوند.
سپس مخلوط را در قالب مورد نظر ريخته، در يخچال بگذاريد تا ببندد و آماده شود.
وقتي دسر زعفراني خودش را گرفت، آن را از قالب بيرون آورده و سرو كنيد.