• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

سوپ جو قرمز، يك پيش غذاي كلاسيك

۱۸ بازديد

سوپ جو قرمز يكي از سوپ‌هاي كلاسيك و بسيار پرطرفدار در ميان ما ايراني‌ها است كه به عنوان پيش غذا در ميهماني‌ها و به عنوان يك غذاي كامل براي خانواده سرو مي‌شود.

سوپ

محبوبيت اين سوپ آنقدر زياد است كه تقريبا در منو تمام رستوران‌ها وجود دارد و به عنوان پيش غذا سرو مي‌شود. تهيه سوپ جو قرمز بسيار ساده است. به طوري كه حتي كساني كه سررشته‌اي در آشپزي ندارند به راحتي مي‌توانند اين سوپ را به بهترين شكل تهيه كنند. اين سوپ خوشمزه را تهيه كنيد و از خواص بي‌نظير جو و سبزيجاتي كه در آن استفاده شده بهره ببريد. با مجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم براي تهيه سوپ جو قرمز

  • پياز بزرگ (خرد شده) يك عدد
  • كرفس (خرد شده) يك فنجان
  • روغن زيتون ۲ قاشق غذاخوري
  • گوجه فرنگي (خرد شده) ۳۰۰ گرم
  • آب ۲ ليوان
  • فلفل سياه يك‌ هشتم قاشق چايخوري
  • رب گوجه فرنگي يك قاشق غذاخوري
  • هويج (خرد شده) ۲ عدد
  • سير (خرد شده) ۳ حبه
  • جو يك فنجان
  • آب مرغ يا آب سبزيجات ۲ پيمانه
  • برگ بو يك عدد
  • نمك به مقدار لازم

طرز تهيه سوپ جو قرمز

مرحله اول

براي شروع ابتدا بايد سبزيجات را خرد كنيد. پياز، هويج، كرفس و سير را بعد از اين كه شستيد داخل آبكش بريزيد تا خشك شوند. سپس آن‌ها را به صورت ريز خرد كنيد. روغن زيتون را داخل يك قابلمه ريخته و روي حرارت قرار دهيد. سبزيجات خرد شده را حدود ۱۰ دقيقه داخل قابلمه تفت دهيد تا آرام شروع به نرم شدن كنند.

در اين حين كه سبزيجات در حال پختن هستند، جو را داخل يك فنجان بريزيد و تا جايي كه آب روي آن را مي‌پوشاند، روي آن آب بريزيد.

مرحله دوم

گوجه فرنگي را بشوييد و به صورت نگيني خرد كنيد. سپس گوجه فرنگي خرد شده را همراه آب مرغ يا آب سبزيجات، برگ بو و فلفل به مواد اضافه كنيد و صبر كنيد تا به جوش آيند. در اين مرحله جو را آبكش كرده و به قابلمه اضافه كنيد. حرارت را ملايم كرده و صبر كنيد تا مواد حدود ۴۵ دقيقه با هم بپزند و سوپ حسابي جا بيفتد.

مرحله سوم

البته اگر بخواهيد مي‌توانيد همزمان با خرد كردن و تفت دادن سبزيجات جو را در ظرفي جدا روي حرارت قرار دهيد تا نيم‌پز شود. سپس آن را آبكش كرده و به سوپ اضافه كنيد؛ اين كار به سريع‌تر حاضر شدن سوپ شما كمك مي‌كند. زماني كه سوپ شما شروع به جوشيدن كرد و لعاب انداخت آماده است. در چند دقيقه آخر پخت به مقدار لازم نمك اضافه كرده و سوپ را از روي حرارت برداريد. براي تزئين از مقداري جعفري و گشنيز خرد شده استفاده كنيد. نوش جان.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.