پيتزا پختن در خانه لطفي دارد كه شايد پيتزا خوردن بيرون از خانه نتواند به پاي آن برسد. خصوصاً كه در خانه مطمئن هستيد از مواد مرغوب استفاده ميكنيد و غذاي سالمي براي خانواده خود تهيه خواهيد كرد.

پيتزا يوناني يكي از پيتزاهاي بسيار خوشمزه است كه مواد زيادي براي تهيه آن نياز نيست. يكي از مهمترين نكات تهيه پيتزا يوناني، عمق كم آن است كه مانند پيتزاهاي آمريكا خمير را زياد ضخيم نميگيرند و در تابههاي كم عمق تهيه ميشود و مواد آن كاملا سليقهاي است. امروز در مجله دلتا پيتزا يوناني مخصوص را به شما آموزش خواهيم داد با ما همراه باشيد.
مواد لازم براي تهيه خمير پيتزا يوناني
- تخممرغ ۲ عدد
- روغن مايع ۳ قاشق غذاخوري
- جوششيرين يك قاشق چايخوري
- ماست ۱/۲ پيمانه
- آرد به مقدار لازم
مواد لازم براي تهيه پيتزا يوناني
- پياز قرمز يك عدد
- فلفل دلمه رنگي يك عدد
- زيتون سياه ۱۰ عدد
- پونه كوهي يك قاشق چايخوري
- گوجه يك عدد
- پنير فتا ۲۰۰ گرم
- پنير پيتزا به مقدار لازم
- سس كچاب به مقدار لازم
- پودر سير به مقدار لازم
طرز تهيه پيتزا يوناني
مرحله اول
ابتدا ماست را با جوششيرين مخلوط كنيد تا جوششيرين فعال شود و ماست پف كند سپس به آن تخممرغ و روغن مايع را اضافه كنيد و خوب هم بزنيد تا مخلوط شود سپس شروع به اضافه كردن آرد كنيد بايد به مقداري آرد اضافه كنيد تا خمير جمع شود نبايد بيش از اندازه آرد اضافه كنيد وقتي خمير جمع شد به مدت ۱۰ دقيقه با دست خوب ورز دهيد. خمير پيتزا ما حاضر است.
مرحله دوم
زيتون، گوجه، فلفل دلمه و پياز را ريز خرد كنيد. پنير را رنده كنيد. خمير پيتزا را داخل تابه مورد نظر باز كنيد و سس كچاب را با كمك قلممو روي خمير بزنيد سپس كمي پنير پيتزا روي خمير بريزيد و بعد از آن همه مواد خرد شده را روي خمير بريزيد.
مرحله سوم
روي خمير پونه كوهي خشك را به همراه پودر سير بريزيد و در آخر آن را با پنير پيتزا كاور كنيد. فر را از قبل گرم كرده و تابه پيتزا را داخل فر قرار دهيد و دماي را روي ۱۸۰ درجه و زمان ۳۵ دقيقه تنظيم كنيد. در انتهاي پخت ۲ دقيقه روي خمير را گريل كنيد. به همين راحتي پيتزا يوناني ما حاضر است. نوش جان.