مصرف گوشتهاي سفيد مانند مرغ و ماهي براي بدن بهتر از گوشت قرمز است؛ خصوصا در سنين بالا و براي افرادي كه مشكلاتي مثل فشار خون يا ناراحتيهاي قلبي دارند. از اين رو كباب مرغ گزينهاي بسيار مناسب است.

كباب كوبيده از غذاهاي اصيل و مجلسي ايراني است كه معمولا با گوشت قرمز تهيه و روي زغال پخته ميشود. اما كوبيده انواع متنوعي داشته و شما ميتوانيد اگر از طعم گوشت خوشتان نميآيد يا به دليل بيماريهاي زمينهاي مانند نقرس امكان خوردن گوشت قرمز را نداريد كباب مرغ تابه اي را امتحان كنيد. براي داشتن دستور پخت اين غذا با مجله دلتا همراه باشيد.
مواد لازم براي تهيه كباب مرغ تابهاي
- سينه مرغ ۲ عدد
- فلفل دلمهاي رنگي كوچك يك عدد
-
آب ليموترش تازه يك قاشق غذاخوري
-
نمك به مقدار لازم
-
زردچوبه به مقدار لازم
-
پياز متوسط يك عدد
-
زعفران دم كرده ۲ قاشق غذاخوري
-
گوجه متوسط ۴ عدد
-
فلفل سياه به مقدار لازم
طرز تهيه كباب مرغ تابهاي
مرحله اول
براي شروع ابتدا مرغ را خوب ساطوري يا يكبار آن را چرخ كنيد. پياز را رنده كنيد و آب آن را دور بريزيد. فلفل دلمهاي رنگي را درشت رنده كنيد. ميتوانيد آن را ساطوري هم بكنيد. پياز و فلفل دلمهاي رنده شده را در يك كاسه بزرگ با هم مخلوط كنيد و كنار بگذاريد.
مرحله دوم
سينه مرغ چرخ شده را به كاسه حاوي پياز و فلفل اضافه كنيد و آن را با نمك، فلفل سياه، زردچوبه و آب ليموترش تازه طعمدار كنيد. سپس زعفران دم كرده را به مخلوط مرغ اضافه كنيد. مخلوط را با دست ورز دهيد. سپس روي كاسه را بپوشانيد و آن را به مدت ۶۰ دقيقه در يخچال قرار دهيد.
مرحله سوم
در ماهيتابه دو قاشق غذاخوري روغن بريزيد و اجازه دهيد داغ شود. بعد از آن كوبيده مرغ را در آن بريزيد و با قاشق به طور مساوي در ماهيتابه پخش كنيد. ابتدا زير حرارت را كم كنيد تا حالت آبدار پيدا كند و كمي بپزد. سپس حرارت را زياد كنيد. آب كباب تابهاي مرغ شما كه گرفته شد، حرارت را متوسط كنيد و آن را به صورت افقي چند برش بزنيد تا شكل كباب شود. سپس مخلوط را برگردانيد.
مرحله چهارم
زماني كه مخلوط را برميگردانيد، نبايد صبر كنيد تا كل آن سرخ شود، بلكه يك مقدار كه سرخ و كباب شد (حدود دو دقيقه) بايد دوباره آن را برگردانيد.
برگرداندن مخلوط مرغ را بايد چند بار تكرار كنيد. برگرداندن را تا زماني كه دو طرف مخلوط، كبابي و سرخ شود ادامه دهيد.
مرحله پنجم
گوجهفرنگيها را از وسط برش دهيد. يك ماهيتابه متوسط روي حرارت بگذاريد. گوجه فرنگيها را در ماهيتابه بگذاريد و روي آنها كمي نمك بپاشيد. اجازه دهيد سرخ و كبابي شوند. كباب مرغ تابهاي شما آماده است. آن را با يك برنج كته خوشمزه، يا نان داغ به همراه گوجههاي كبابي شده و ليموي تازه سرو كنيد.
پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب جوجه كباب تركيهاي با فر را مطالعه كنيد.