• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

تخم مرغ اسكاتلندي, مقوي و خوشمزه

۱۰ بازديد

تخم مرغ به ‌دليل داشتن ويتامين‌ها و مواد معدني فراوان نظير ويتامين A ، ويتامين E و همچنين داشتن پروتئين فراوان يكي از مناسب‌ترين غذاها براي رژيم غذايي ورزشكاران است.

تخم مرغ اسكاتلندي

تخم مرغ آب‌پز جزء يكي از آسان‌ترين و مقوي‌ترين اسنك‌ها يا ميان وعده‌ها است كه بسيار خوشمزه بوده و طعم لذيذي دارد. حالا اگر اين اسنك لذيذ دور يك لايه گوشتي و ترد پيچيده شود، به آن تخم مرغ اسكاتلندي مي‌گويند. تخم مرغ اسكاتلندي يك اسنك خوش‌طعم و مقوي است كه با تخم مرغ آب‌پز، گوشت چرخ‌ كرده و آرد گندم تهيه مي‌شود. در ادامه با مجله دلتا همراه باشيد تا طرز تهيه اين اسنك خوشمزه را به شما آموزش دهيم.

مواد لازم براي تهيه تخم مرغ اسكاتلندي

  • گوشت چرخ كرده ۴۵۰ گرم
  • آرد گندم نصف فنجان
  • جو دوسر نصف فنجان
  • نمك به مقدار لازم
  • تخم مرغ ۵ عدد
  • آرد سوخاري سه چهارم فنجان
  • روغن زيتون يك قاشق چايخوري
  • فلفل سياه به مقدار لازم

طرز تهيه تخم مرغ اسكاتلندي

مرحله اول

براي تهيه اين غذا، ابتدا فر را روي ۲۰۰ درجه سانتي‌گراد بگذاريد تا گرم شود. گوشت چرخ كرده را به چند تكه‌ دايره‌‌اي شكل تقسيم كنيد. دايره‌ها را در يك ظرف داخل يخچال بگذاريد.

مرحله دوم

يك قابلمه را آب كرده و كمي نمك به آن اضافه كنيد و روي حرارت گاز بگذاريد. اجازه دهيد آب بجوشد. سپس چهار عدد تخم مرغ‌ را به قابلمه اضافه كنيد. اگر دوست داريد زرده به اصطلاح عسلي باشد چهار دقيقه و براي اينكه سفت شود، آن را شش دقيقه بپزيد. زماني كه تخم‌مرغ‌ها پختند اجازه دهيد خنك شوند و بعد پوست‌ آن‌ها را بگيريد.

مرحله سوم

آرد گندم را درون يك كاسه عميق بريزيد. يك عدد تخم‌مرغ خام باقي‌مانده را در يك كاسه ديگر ريخته و با چنگال بزنيد. آرد سوخاري، جو دوسر و فلفل سياه را هم به يك كاسه ديگر اضافه كنيد. به آرامي تخم مرغ‌هاي آب‌پز را در آرد گندم بغلتانيد. كمي از روغن زيتون يا روغن سبزيجات را كف دست‌ خود بماليد. يكي از گوشت چرخ كرده‌‌هاي دايره شكل شده را كف دست خود گذاشته و آن را صاف كنيد تا قطر آن تقريبا پنج سانتي‌متر شود.

مرحله چهارم

اين كار را ادامه دهيد تا چهار لايه از گوشت صاف شده به دست بيايد. هر كدام از تخم مرغ‌هايي كه در آرد غلتانده شده‌اند را وسط يكي از اين گوشت‌ها بگذاريد و گوشت را دور آن بپيچيد. سطح گوشت را صاف كنيد. به آرامي هر كدام از گوشت‌ها را در كاسه حاوي تخم مرغ زده شده بغلتانيد تا كاملا سطح گوشت به آن آغشته شود. سپس گوشت‌ها را در مخلوط آرد سوخاري بزنيد تا كاملا به آرد آغشته شوند. كف سيني فر كاغذ پوستي بگذاريد. سپس گوشت‌ها را درون سيني فر قرار دهيد.

مرحله پنجم

سيني را در طبقه وسط فر قرار دهيد. اجازه دهيد به مدت تقريبا ۲۰ تا ۳۰ دقيقه و تا زماني كه سطح تخم مرغ اسكاتلندي قهوه‌اي طلايي شده، در فر بماند. تخم مرغ اسكاتلندي لذيذ و مقوي شما آماده است. نوش جان!

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب سوپ لوبيا ايتاليايي، سوپي خوش‌رنگ و متفاوت را مطالعه كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.