پيتزا از آن وعدههاي غذايي وسوسهبرانگيز است. يكي از آسان ترين راهها براي نوش جان كردن اين غذاي لذتبخش، سفارش آن از فست فودها و رستورانها است. اما ما براي شما يك پيشنهاد متفاوت داريم.

ممكن است آماده سازي پيتزا در خانه بهنظر شما كار مشكلي باشد، اما قطعا نتيجه نهايي آن و طعم فوقالعادهاش، خستگي شما را از بين ميبرد. با مجله دلتا همراه باشيد تا در اين دستور، شيوه پخت پيتزا مخصوص با تابه را به شما آموزش بدهيم.
مواد لازم براي تهيه پيتزا مخصوص با تابه
- مخمر خشك فعال ۱۰ گرم
- تخم مرغ بزرگ ۳ عدد
- نمك يك قاشق چايخوري
- آرد ذرت زرد ۲ قاشق غذاخوري
- ژامبون (ريز خرد شده) ۵۰۰ گرم
- پياز (نگيني خرد شده) يك عدد
- فلفل دلمهاي (نگيني خرد شده) ۱۰۰ گرم
- زيتون سياه (حلقهاي خرد شده) ۱۲۰ گرم
- پنير پارمسان رشته شده نصف فنجان
- آب گرم يك دوم فنجان
- پنير پارمزان يك چهارم فنجان
- آرد نان ۳ فنجان
- گوشت گاو ۵۰۰ گرم
- سس پيتزا ۲۵۰ گرم
- قارچ ۲۰۰ گرم
- زيتون سبز (حلقهاي خرد شده) نصف فنجان
- پنير موزارلا رشته شده يك و نيم فنجان
طرز تهيه پيتزا مخصوص با تابه
مرحله اول
مرحله دوم
مرحله سوم
مرحله چهارم
مرحله پنجم
سس پيتزا را روي خمير بريزيد و مواد را تا لبه آن پخش كنيد. مخلوط گوشت را روي آن بريزيد. در ادامه سطح خمير را با قارچ، فلفل، ژامبون، زيتونها، پنير موزارلا و پارمزان رشته رشته شده بپوشانيد.
مرحله ششم
خمير را به فر منتقل كنيد و تا زماني كه طلايي شود به آن زمان بدهيد تا كاملا بپزد. براي اين مرحله ۳۰ تا ۳۵ دقيقه زمان در نظر بگيريد.
پيتزاي تابهاي شما آماده است. ميتوانيد آن را با سس و پنير اضافي نوش جان كنيد.
پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب پيتزا سيب زميني خوشمزه با پپروني را مطالعه كنيد.