• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

فيله گوشت كبابي همراه با سس مخصوص

۱۱ بازديد

تهيه سس پستوي خانگي كار سختي نيست به شرط آن‌كه تمام فوت‌هاي كوزه‌گري آماده كردن يك پستوي خوشمزه را بلد باشيد. اين سس خوشمزه چاشني خوبي براي غذاهايي مثل پاستا، استيك و فيله است.

فيله گوشت كبابي

طرز تهيه فيله گوشت كبابي در واقع بهانه‌اي براي آموزش دادن سس لذيذ پستو به روشي متفاوت به شماست. سس پستو كه يك سس اصيل ايتاليايي است، چاشني‌ محبوب براي انواع غذاها مثل پاستا، استيك و سالاد است. اين سس فرمول ساده و راحتي دارد و در اصل با دانه كاج تهيه مي‌شود. اما آن را با مغزهاي ديگري مثل پسته، بادام زميني، گردو و حتي با باقالي هم درست مي‌كنند. در ادامه با طرز تهيه فيله گوشت كبابي و سس پستو با باقالي همراه مجله دلتا باشيد.

مواد لازم براي تهيه فيله گوشت كبابي و سس پستو با باقالي

  • فيله گوشت گوسفندي ۵۰۰ گرم
  • سير يك حبه
  • دانه فلفل سياه يك قاشق چايخوري
  • برگ كوچك نعناع يك عدد
  • آب ليمو تازه ۴ قاشق غذاخوري
  • شكر به مقدار لازم
  • باقالي يك كيلوگرم
  • دانه رازيانه يك قاشق چايخوري
  • پودر پنير پارمسان ۱۵ گرم
  • روغن زيتون ۵۰ ميلي ليتر
  • نمك به مقدار لازم

طرز تهيه فيله گوشت كبابي و سس پستو با باقالي

مرحله اول

ابتدا بايد ادويه‌ها را بو دهيد. دانه‌هاي رازيانه و دانه فلفل را داخل يك تابه ريخته و روي حرارت قرار دهيد. مدام هم بزنيد تا نسوزند. سپس آن‌ها را داخل هاون ريخته بكوبيد يا داخل دستگاه آسياب كنيد.

مرحله دوم

فيله‌هاي گوشت را داخل ادويه‌ها بغلتانيد و مقداري هم نمك و شكر به آن‌ها بزنيد. سپس فيله‌ها را داخل يك ظرف در بسته درون يخچال قرار دهيد تا طعم‌دار شوند.

مرحله سوم

در اين فاصله سراغ آماده كردن سس پستو با باقالي برويد. باقالي‌ها را از پوست خارج كرده و پوست نازكشان را هم جدا كنيد. براي اين كه پوست باقالي‌ها سريع‌تر جدا شوند، مي‌توانيد آن‌ها را براي مدت يك دقيقه در آب جوش با مقداري نمك بجوشانيد.

مرحله چهارم

براي تهيه سس پستو مي‌توانيد از غذاساز يا هاون استفاده كنيد. اگر از غذاساز استفاده مي‌كنيد، سير را به كمك چاقو يا رنده كاملا ريز خرد كنيد. باقالي‌ها را همراه ۱۰۰ ميلي‌ليتر آب سرد به سير له شده اضافه كنيد تا حالت خميري پيدا كند. سپس پنير پارمسان، روغن زيتون و به مقدار لازم نمك و فلفل اضافه كنيد. برگ نعناع را هم ريز خرد كرده و همراه مقداري آب ليمو تازه به سس اضافه كنيد. مواد را خوب با هم مخلوط كنيد و روي سس را با مقداري روغن زيتون بپوشانيد تا اكسيد نشود.

مرحله پنجم

فيله را روي صفحه گريل بچينيد تا حسابي بپزد. سپس آن‌ها را بصورت ورقه‌هاي نازك برش داده و كنار سس پستو و مقداري نان سرو كنيد. نوش جان!

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب كباب چوبي مرغ با مزه دندان‌گير بيكن را مطالعه كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.