• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

طرز تهيه برگر پياز و گوشت با پنير چدار

۱۱ بازديد

همبرگر جزو غذاهاي راحت و گوشتي است كه در سراسر دنيا طرفدار دارد. براي آن‌كه از سالم بودن اين غذا مطمئن باشيد، بهتر است اين غذاي لذيذ و خوشمزه را در منزل تهيه كنيد و با خيال آسوده ميل كنيد.

برگر پياز و گوشت

ساندويچ همبرگر محبوب‌ترين ساندويچ‌ در سرتاسر دنياست. اصلا مي‌دانستيد همبرگر محبوب‌ترين و پرفروش‌ترين غذا در ميان آمريكايي‌هاست؟ سالانه ۱۰۰ ميليارد ساندويچ همبرگر در سرتاسر دنيا فروخته مي‌شود. از اين تعداد ۴۰ ميليارد آن را آمريكايي‌ها مي‌خرند. در گذشته قارچ برگر و انواع مختلفي از همبرگر را آموزش داده‌ايم. پيازهاي درشت حلقه‌اي سرخ‌شده، مي‌توانند طعم برگر را زير و رو كنند. به همين خاطر امروز در مجله دلتا به سراغ برگر پياز و گوشت با پنير چدار رفته‌ايم.

مواد لازم براي تهيه برگر پياز و گوشت با پنير چدار

  • روغن كانولا نصف قاشق چايخوري
  • نمك، خردل و فلفل سياه به مقدار لازم
  • پياز رنده شده يك عدد كوچك
  • نان همبرگر دو عدد
  • گوشت گوساله چرخ كرده ۱۴۰ گرم
  • پياز حلقه‌اي يك عدد درشت
  • پنير چدار دو ورق
  • خيارشور به مقدار لازم

طرز تهيه برگر پياز و گوشت با پنير چدار

مرحله اول

پياز را با رنده ريز رنده كنيد و آب آن را كامل بگيريد. سپس گوشت را به آن اضافه كرده و نمك و زردچوبه و فلفل را هم اضافه كنيد. خوب ورز دهيد تا يك‌دست شود.

مرحله دوم

روغن كانولا را در يك تابه بزرگ پخش كنيد و روي شعله زياد حرارت دهيد. سپس گوشت را به دو قسمت تقسيم كرده و به شكل گرد در تابه بيندازيد. روي گوشت‌ها را به آرامي با كفگير فشار دهيد تا آب آن روي شعله زياد بيرون بيايد. در صورت امكان، مي‌توانيد برگرتان را در دستگاه گريل طبخ كنيد.

مرحله سوم

به سرعت پيازهاي حلقه شده را روي برگرهاي در حال پخت پخش كنيد. پيازها روي شعله زياد به سرعت تغيير رنگ و حالت مي‌دهند و گوشت برگر هم در آبي كه از پيازها خارج مي‌شود، مغزپخت مي‌شود.

پس از اينكه پيازها كمي تغيير رنگ داد و هر دو طرف برگر سرخ شد، برگرها را روي پيازها بگذاريد. حدود ۲ دقيقه صبر كنيد تا پيازها رنگ بگيرند. حواستان باشد كه براي اين برگر، به پياز سرخ شده نياز نداريد. تنها بايد منتظر بمانيد تا پيازها اندكي تغيير رنگ بدهند.

مرحله چهارم

پياز طلايي و برگر سرخ شده، نشانه آماده شدن غذاي شماست. در آخرين مرحله، ورقه پنير را روي برگر بگذاريد تا آب شود.

در آخرين مرحله، روي نان همبرگر كمي سس خردل بريزيد و در صورت تمايل چند برش خيارشور را هم روي نان بگذاريد. در پايان با يك كفگير، پياز، گوشت و پنير را بلند كنيد و لاي نان بگذاريد. برگر شما بايد كاملا داغ به نان منتقل شود تا با گرما و بخارش نان همبرگر هم گرم شود.

برگر پياز و گوشت با پنير چدار شما آماده است.
پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب بادمجان شكم پر با پنير پيتزا، غذايي متفاوت و خوشمزه را مطالعه كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.