• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

طرز تهيه پيتزا شيكاگو

۶ بازديد

پيتزا شيكاگو از انواع پيتزاهاي خوشمزه است كه در آن نسبت به ساير پيتزاها، از پنير پيتزا و خمير پيتزا با ضخامت بيشتري استفاده مي‌شود.

پيتزا شيكاگو

پيتزا شيكاگو نوعي پيتزا است كه اولين بار در شيكاگو طبخ شده است. اين پيتزا در ابتدا به سبك خاصي، با خمير كلفتي از آرد ذرت و روغن زيتون درست مي‌شد اما امروزه تغييراتي كرده است. براي داشتن دستور پخت اين پيتزا خوشمزه با مجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم براي تهيه پيتزا شيكاگو

  • سس پيتزا به ميزان لازم
  • سوسيس خرد شده و سرخ شده حدود ١٠٠ تا ١۵٠ گرم
  • قارچ ورقه شده ۱۵۰ گرم
  • زيتون هسته گرفته حدود ١٠ عدد (ورقه شده) (در صورت دلخواه)
  • كالباس حدود ١۵٠ گرم (خردشده)
  • فلفل دلمه‌اي ١ عدد
  • پنير پيتزاي رنده شده ١۵٠ گرم
  • پنير موزارلا مكعبي خرد شده ١٢۵ گرم
  • ريحان و آويشن به ميزان لازم

مواد لازم براي خمير پيتزا شيكاگو

  • آرد ۲ تا ۳ پيمانه
  • مخمر ۱ بسته
  • نمك يك چهارم قاشق چايخوري
  • آب گرم يك پيمانه
  • روغن مايع يا روغن زيتون ۲ قاشق سوپخوري

طرز تهيه خمير پيتزا شيكاگو

آرد، مخمر و نمك را در يك كاسه بزرگ مخلوط كرده، آب و روغن را به آن اضافه مي‌كنيم و با سرعت پايين همزن برقي به مدت ۳۰ ثانيه آن را هم مي‌زنيم. مواد چسبيده شده به كناره‌هاي ظرف را به طور مداوم با همزن مي‌گيريم. سپس مواد را به مدت ۳ دقيقه با سرعت بالا هم مي‌زنيم. به كمك يك قاشق تا جاي ممكن از باقي آرد به اين مايه اضافه كرده و مخلوط مي‌كنيم.

سپس خمير را بر روي سطحي آرد پاشي شده قرار داده، بقيه آرد را با دست به آن اضافه كرده و خمير را در كل به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقيقه ورز مي‌دهيم. اين كار را تا جايي ادامه مي‌دهيم كه خميري نسبتا سفت با سطحي نرم و ارتجاعي به‌دست آيد. خمير را به دو قسمت نامساوي تقسيم كرده، رويش را مي‌پوشانيم و مي‌گذاريم ۲۰ دقيقه استراحت كند.

طرز تهيه پيتزا شيكاگو

براي سس پيتزا مي‌توان رب گوجه فرنگي را با مقداري ريحان، آويشن، نمك، يك حبه سير رنده شده، فلفل سياه، آبليمو و مقدار كمي روغن مايع يا روغن زيتون خوب مخلوط ‌كنيم.

قسمت بزرگتر خميري كه استراحت كرده را در قالب به صورتي پهن مي‌كنيم؛ كه هم كف قالب را بپوشاند، هم ديواره‌هاي آن را و از ديواره قالب حدود ١ تا ١.۵ سانتي متر بالاتر باشد. قسمت‌هاي اضافه خمير را قيچي مي‌كنيم. سپس روي خمير اول مقداري از سس پيتزا و بعد كمي پنير پيتزا و بعد هم لايه لايه مواد را كه شامل كالباس، قارچ، فلفل دلمه‌اي، زيتون و سوسيس است، مي‌ريزيم.

روي همه مواد مقداري پنير پيتزا مي‌ريزيم. بعد بقيه خمير را روي تخته پهن مي‌كنيم و روي مواد مي‌كشيم به صورتي كه حدود ١ سانتي متر از لبه قالب بيرون آمده باشد. سپس دور هر دو لايه خمير را به سمت داخل جمع مي‌كنيم و روي خمير سوراخ‌هايي با چاقو ايجاد مي‌كنيم. روي خمير را با بقيه سس پيتزا مي‌پوشانيم، بعد پنير موزارلا و مقداري پنير پيتزا را روي آن اضافه مي‌كنيم.

پيتزا را به مدت ۴۵ دقيقه در فر باحرارت ١٩٠ تا ٢٠٠ درجه سانتي گراد، قرار مي‌دهيم.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ، مطلب لقمه پيچ پنيري ؛ يك فينگرفود متفاوت را مطالعه كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.