• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

خورشت مرغ افغاني، خورشتي متفاوت

۱۶ بازديد

فرهنگ آشپزي افغانستان بسيار غني است و نقاط مشترك زيادي با فرهنگ آشپزي ايراني دارد. يكي از غذاهاي خوشمزه‌ آن‌ها، خورشت مرغ افغانستاني است كه شما را با طعم خاص و جديدي از مرغ آشنا مي‌كند.

مرغ افغانستاني

مرغ افغانستاني يك گزينه‌ عالي براي كساني است كه از خورشت‌هاي تكراري و خوراك مرغ ساده خسته شده‌اند و به دنبال يك جايگزين خوشمزه مي‌گردند. اين خورشت، تركيبي فوق‌العاده از گردو، بادام و چاشني‌هاي تند و لذيذ است كه با كمي خامه و ماست، بافت و طعمي لطيف به خود مي‌گيرد. در آخر هم كمي زعفران و چند قطره ليمو ترش؛ تمام اين مزه‌ها را به‌خوبي در هم ادغام مي‌كند تا يك غذاي خوش طعم با ظاهري جذاب و مجلسي داشته باشيد. با مجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم براي تهيه مرغ افغانستاني

  • مرغ ۲ تكه
  • مغز گردو يك سوم پيمانه
  • مغز بادام يك چهارم پيمانه
  • جعفري ۲۰ شاخه
  • خامه ۲ قاشق غذاخوري
  • پياز ۱ عدد بزرگ
  • سير ۳ حبه
  • زعفران دم كرده به مقدار كافي
  • ليمو ترش ۱ عدد
  • كره ۳۰ گرم
  • ماست ۳ قاشق غذاخوري
  • ادويه‌ مرغ عربي (شامل زردچوبه، فلفل قرمز، پودر تخم گشنيز، پودر ميخك، زيره سبز، زنجبيل، جوز هندي)، ادويه‌ كاري، زنجبيل، فلفل سياه و نمك به ميزان لازم

طرز تهيه مرغ افغانستاني

مرحله اول

مغز بادام، گردو، جعفري، نيمي از پياز و سير را در ميكسر با هم مخلوط كنيد. خامه، ماست، ادويه‌ها و آب ليمو ترش را به مواد اضافه و با هم مخلوط كنيد. در آخر ميزان ترشي و نمك آن را بچشيد و اندازه كنيد.

مرحله دوم

سس حاضر شده را روي تكه‌هاي مرغ بريزيد و مرغ‌ها را كاملا به اين سس آغشته كنيد. مرغ‌هاي مزه‌دار شده را به مدت حداقل يك ساعت با درب بسته داخل يخچال قرار دهيد تا استراحت كند.

مرحله سوم

نيمه‌ باقيمانده از پياز را با نصفي از كره و كمي روغن سرخ كنيد و از تابه خارج كنيد. وقتي مرغ‌ها به اندازه كافي در مواد استراحت كردند و مزه‌دار شدند، از مواد خارج كنيد و دو طرف آن‌ها را با مابقي كره سرخ كنيد. سپس باقيمانده‌ سس مرغ را به همراه يك پيمانه آب جوش، روي مرغ‌ها بريزيد و اجازه دهيد با درب بسته بپزند.

مرحله چهارم

بعد از ۲ تا ۳ ساعت، خورشت روغن مي‌اندازد و به اصطلاح جا مي‌افتد. در اين مرحله، پياز داغ را كه قبلا آماده كرده‌ايد، به خورشت اضافه كنيد. خورشت شما حاضر است.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب طرز تهيه پاستاي مرغ در فر را مطالعه كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.