قارچ با درمان كم خوني و تنظيم سطح كلسترول خون، نقش مهمي در سلامتي دارد و مصرف آن در وعدههاي روزانه توصيه ميشود.

اگر به دنبال پيشغذايي ميگرديد كه سريع آماده شود، حتما قارچ شكم پر با پنير شايربلو را امتحان كنيد. اين غذا با سادهترين مواد كه معمولا در يخچال همه پيدا ميشود، در كمتر از ۴۰ دقيقه آماده ميشود. به خاطر اينكه در تهيه آن از روغن زيتون، قارچ و پنير استفاده ميشود، غذايي پرخاصيت و خوشمزه است. با مجله دلتا همراه باشيد.
قارچ شكم پر با پنير شايربلو يكي از دورچينهاي لذيذ براي انواع غذاها مانند استيك، ماهي و مرغ است. اين خوراكي لذيذ و متفاوت، در كمترين زمان ممكن آماده ميشود. همچنين عطر و طعم بينظير آن را تا مدتها فراموش نميكنيد.
مواد لازم براي تهيه قارچ شكم پر با پنير
- قارچ تازه ۵۰۰ گرم
- پياز متوسط ۲ عدد
- نمك و فلفل سياه به مقدار لازم
- سركه بالزاميك به مقدار لازم
- پنير شايربلو ۲۵۰ گرم
- روغن زيتون يك چهارم فنجان
- پنير پارمسان پودري به مقدار لازم
طرز تهيه قارچ شكم پر با پنير
مرحله اول
براي تهيه اين غذا شما ميتوانيد هم از يك منقل در فضاي باز و هم از فر استفاده كنيد. اگر از فر استفاده ميكنيد، سيني فر را چرب كنيد. فر را روشن كنيد و روي دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد تنظيم كنيد. اگر قصد داريد از منقل استفاده كنيد، از يك توري مخصوص براي قرار دادن قارچها استفاده كنيد.
قارچها را بشوييد و ساقه وسط آن را جدا كنيد. براي اين كار سعي كنيد قارچهاي بزرگتر را انتخاب كنيد. وقتي ساقه وسط قارچ را جدا كنيد، حفرهاي داخل آن ايجاد ميشود.
مرحله دوم
پنير شايربلو را رنده كنيد. پنير رنده شده را داخل فضاي خالي قارچها بريزيد. روي قارچها نمك و فلفل بپاشيد. مقدار نمك و فلفل به سليقه شما بستگي دارد و ميتوانيد آن را كم يا زياد كنيد. دو عدد پياز متوسط را پوست بكنيد، بشوييد و خلالي خرد كنيد. پياز خرد شده و قارچهاي پر شده را روي سيني فر بچينيد. به صورتي بچينيد كه پنيرها رو به بالا باشند.
مرحله سوم
روي پيازها با كمك يك قلممو روغن زيتون بماليد. يا اينكه ميتوانيد پيازها را بعد از خرد كردن در روغن زيتون بريزيد و خوب با هم مخلوط كنيد. روي پيازها هم ميتوانيد نمك و فلفل بريزيد.
مرحله چهارم
سيني را داخل فر يا توري را روي منقل قرار دهيد. گاهي پيازها را زير و رو كنيد تا از همه طرف حرارت ببينند. قارچها را برنگردانيد چون پنير داخل آن بيرون ميريزد. تا زماني قارچها را روي منقل يا داخل فر بگذاريد كه پنير آب شود و قارچ نرم شود. پيازها هم در اين فاصله گريل و كمي نرم ميشوند. شعله را خاموش كنيد. قارچها را داخل ظرف سرو بگذاريد و روي آن پياز گريل شده و پنير پارمسان پودري بريزيد. ميتوانيد موقع سرو كمي سركه بالزاميك روي قارچها بريزيد. قارچ شكم پر شما آماده است. نوش جان.
پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب دستور پخت پاستاي بادمجان را مطالعه كنيد.