• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

دستور پخت پاستاي بادمجان

۱۲ بازديد

پاستاي بادمجان فقط براي گياه‌خواران نيست. هر كسي كه از علاقه‌مندان بادمجان باشد يا بخواهد در برنامه غذايي‌اش تنوعي ايجاد كند مي‌تواند پاستاي بادمجان را امتحان كند.

پاستا

با بادمجان مي‌توان غذاهاي زيادي درست كرد‌. احتمالا شما انواع مختلف پاستا را خورده باشيد ولي شايد پاستاي بادمجان را امتحان نكرده باشيد. اين غذا را در اولين فرصت تهيه كنيد، چون طعم بي‌نظير آن باعث مي‌شود طرفدار هميشگي آن شويد. براي تهيه اين غذا با مجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم براي تهيه پاستاي بادمجان

  • بادمجان دلمه‌اي متوسط يك عدد
  • پياز زرد كوچك يك عدد
  • سير دو حبه
  • زيتون نصف فنجان
  • گوجه‌فرنگي متوسط سه عدد
  • روغن زيتون چهار قاشق غذاخوري
  • رب گوجه‌فرنگي يك قاشق غذاخوري
  • آب چهار و نيم فنجان
  • كشمش طلايي نصف فنجان
  • پودر فلفل قرمز نصف قاشق چايخوري
  • پاستاي لوله‌اي آبكش شده ۳۴۰ گرم
  • سركه‌ بالزاميك دو قاشق چايخوري (اختياري)
  • برگ ريحان تازه براي تزئين به مقدار لازم
  • نمك به مقدار لازم

طرز تهيه پاستاي بادمجان

مرحله اول

براي تهيه‌ اين غذا با بادمجان، ابتدا پياز را ريز خرد كرده و سير را هم رنده كنيد. بادمجان را نگيني خرد كنيد و آن را درون يك كاسه‌ بزرگ بريزيد. هسته‌ زيتون‌ها را هم در بياوريد و با چاقو، آن‌ها را از وسط نصف كنيد. گوجه‌فرنگي‌ها را هم خرد كنيد.

مرحله دوم

روغن زيتون را درون يك ماهيتابه بريزيد و آن را روي حرارت متوسط قرار دهيد تا داغ شود. بادمجان را به ماهيتابه اضافه كنيد و نصف قاشق چايخوري نمك روي آن بريزيد. هر از گاهي بادمجان‌ها را هم بزنيد. اجازه دهيد به مدت ۲ تا ۳ دقيقه روي حرارت بمانند تا قهوه‌اي رنگ (و نه كاملا نرم) شوند. سپس آن‌ها را به يك كاسه يا بشقاب منتقل كنيد.

مرحله سوم

حرارت را كم كنيد و يك قاشق غذاخوري روغن زيتون را به ماهيتابه اضافه كنيد. پيازهاي خرد شده را اضافه كنيد و آن‌ها را به مدت ۳ تا ۵ دقيقه سرخ كنيد تا نرم و شفاف شوند. سير و رب گوجه‌فرنگي را اضافه كنيد و مواد را خوب هم بزنيد. به مدت يك دقيقه مواد را تفت دهيد تا عطر سير در بيايد. نصف فنجان آب را اضافه كنيد و دوباره هم بزنيد.

مرحله چهارم

باقيمانده‌ آب، بادمجان، گوجه‌فرنگي خرد شده، زيتون، كشمش، پاستا آبكش شده، پودر فلفل قرمز و مقداري نمك را به ماهيتابه اضافه كنيد. مواد را خوب هم بزنيد. حرارت را زياد كنيد تا مواد به جوش بيايند‌‌. مواد را مدام هم بزنيد تا پاستا كف ماهيتابه نچسبد. اجازه دهيد تقريبا به مدت ۱۵ دقيقه مواد روي حرارت بماند. سپس زير حرارت را خاموش كنيد.

مرحله پنجم

مواد را بچشيد و در صورت نياز به آن نمك و فلفل اضافه كنيد. اگر از سركه‌ بالزاميك استفاده مي‌كنيد، آن را روي پاستا بريزيد. پاستا را درون بشقاب‌ها بريزيد و آن را با ريحان خرد شده تزئين كنيد. نوش جان.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب سوپ هويج با زنجبيل، يك سوپ خوش‌عطر را مطالعه كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.