مواد اوليه اين سوپ بسيار مغذي و سالم است.

همه ما از خوردن خوراكيها و نوشيدنيهاي گرم در زمستان لذت ميبريم. سوپ يكي از پيشغذاهاي محبوب در روزهاي سرد است. سوپها انواع مختلفي دارند. قبلا سوپ كلم را به شما آموزش دادهايم. تهيه سوپي كه در اين مقاله از مجله دلتا آوردهايم، وقت چندان زيادي نميگيرد؛ پس حتما آن را امتحان كنيد. طعم سوپ هويج خامه اي با زنجبيل آنقدر خوب است كه ميتواند هر كسي را شيفته خود كند. آماده كردن اين سوپ فقط حدود ۲۵ دقيقه از شما وقت ميگيرد. پس از تهيه آن غافل نشويد.
مواد لازم سوپ هويج خامه اي با زنجبيل
- روغن آفتابگردان دو قاشق غذاخوري
- پياز دو عدد
- زردچوبه يك قاشق چايخوري
- پودر گشنيز يك قاشق غذاخوري
- پودر زنجبيل يك قاشق چايخوري
- پودر كاري يك قاشق غذاخوري
- هويج يك كيلو و ۲۵۰ گرم
- عصاره سبزيجات يك تكه
- شير ۴۰۰ ميليليتر
- لوبيا سفيد پخته شده ۲۰۰ گرم
- جعفري خرد شده براي تزيين به مقدار لازم
- نمك به مقدار لازم
طرز تهيه سوپ هويج خامه اي با زنجبيل
مرحله اول
براي تهيه سوپ هويج خامهاي، ابتدا پيازها را ريز خرد كنيد. يك كيلو از هويجها را هم نگيني خرد كرده و ۲۵۰ گرم باقيمانده را درشت رنده كنيد. يك قابلمه بزرگ روي اجاق بگذاريد و درون آن روغن بريزد. بگذاريد روغن داغ شود، سپس پيازهاي خرد شده را به ماهيتابه اضافه كنيد و اجازه دهيد ۱۰ دقيقه روي حرارت بمانند تا نرم شود.
مرحله دوم
زردچوبه، پودر گشنيز، پودر كاري و پودر زنجبيل را اضافه كنيد و دو دقيقه آنها را تفت دهيد. سپس هويجهاي خرد شده را به همراه نيمي از لوبياها و عصاره سبزيجات اضافه كنيد. كمي آب درون قابلمه بريزيد. زير حرارت را زياد كنيد تا آب به جوش بيايد. سپس زير حرارت را كم كرده و درب قابلمه را بگذاريد. اجازه دهيد مواد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقيقه روي حرارت بمانند تا هويجها نرم شوند.
مرحله سوم
شعله را خاموش كنيد و اجازه دهيد سوپ كمي خنك شود. سپس مواد داخل قابلمه را با مخلوطكن دستي يا دستگاه غذاساز به شكل يك پوره در بياوريد. دوباره مواد را به قابلمه منتقل كنيد. باقيمانده لوبيا و هويج رنده شده را با ۵۰۰ ميليليتر آب داغ درون قابلمه بريزيد. شعله را زياد كنيد تا آب به جوش بيايد. سپس شعله را كم كنيد و درب قابلمه را بگذاريد. اجازه دهيد مواد به مدت ۱۰ دقيقه روي حرارت كم بپزند.
مرحله چهارم
شير و نمك را اضافه كنيد و مواد را بچشيد. اگر نياز داشت، به آن ادويه اضافه كنيد. به مواد فرصت دهيد روي حرارت خيلي كم بپزد. زماني كه شير جوشيد، يعني سوپ هويج آماده است. اگر ميخواهيد سوپ غليظتر شود، اجازه دهيد بيشتر روي حرارت بماند. سوپ را به ظرف سرو منتقل كرده و روي آن جعفري خرد شده بريزيد. نوش جان.
پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب سوپ گوجه فرنگي، يك داروي ضد سرماخوردگي را مطالعه كنيد.