ميگو يكي از منابع غني از آهن است و مصرف آن به افرادي كه دچار كم خوني هستند، توصيه ميشود. .

ته چين بدون شك يكي از پرطرفدارترين غذاهاست، ميگو هم يكي از غذاهاي دريايي است كه طرفداران خاص خود را دارد. به همين دليل در اين مطلب از مجله دلتا ميخواهيم طرز تهيه ته چين ميگو را به شما آموزش بدهيم.
مواد لازم براي تهيه ته چين ميگو
- ميگوي پوست كنده ۵۰۰ گرم
- زردچوبه يك قاشق چايخوري
- پياز خلال شده ۲ عدد
- سير رنده شده ۳ حبه
- گشنيز خرد شده نصف پيمانه
- فلفل دلمهاي خلال شده يك عدد
- پودر ليموعماني يك قاشق چايخوري
- آبليمو يك قاشق غذاخوري
- نمك به مقدار لازم
- فلفل سياه يا قرمز به مقدار لازم
- روغن به ميزان لازم
- برنج ۳ پيمانه
طرز تهيه ته چين ميگو
مرحله اول
ميگو را به مدت ۳۰ دقيقه با ۳ پيمانه آب و نصف قاشق چايخوري زردچوبه با حرارت ملايم آبپز كنيد.
مرحله دوم
پياز و سير را با روغن تفت دهيد تا رنگ آن طلايي شود. ميگوها را پس از صاف كردن به همراه گشنيز به پياز داغ اضافه كنيد و ۱۰ دقيقه با حرارت ملايم تفت دهيد.
مرحله سوم
فلفل دلمهاي، زردچوبه، پودر ليموعماني، آبليمو، فلفل و مقداري نمك به ميگو اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد.
مرحله چهارم
وقتي آب ميگو كشيده شد، شعله را خاموش كنيد. بعد از آبكش كردن برنج، در قابلمهاي مناسب مقداري روغن بريزيد. پس از داغ شدن روغن، يك سوم برنج آبكش شده را در قابلمه بريزيد.
مرحله پنجم
مايه ميگو را روي برنج بريزيد و سپس باقي برنج را روي ميگو ريخته و يك ساعت روي حرارت ملايم قرار دهيد. بعد از پختن و آماده شدن، تهچين را مانند كيك در ظرف برگردانيد.
پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب طرز تهيه خورشت بادمجان بدون گوشت را مطالعه كنيد.