• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

خورشت كدو سبز؛ خورشت اصيل ايراني

۹ بازديد

 

كدو سبز داراي ارزش غذايي بالا و حاوي ويتامين‌ها و مواد مغذي فراواني است كه در پايين آوردن چربي خون و لاغري نيز بسيار مفيد است.
خورشت كدو

يكي از خورشت‌هاي ساده و اصيل ايراني، خورشت كدو سبز (كدو مسما) است كه همه‌ ما طعم خوش آن را چشيده‌ايم. با ما در اين قسمت از آموزش‌هاي آشپزي مجله دلتا همراه باشيد تا طرز تهيه خورشت كدو سبز با گوجه فرنگي و سيب‌زميني را به شما آموزش دهيم.

خورشت كدو سبز را بسياري با نام كدو مسما مي‌شناسند. از دلايل محبوبيت اين خورشت، علاوه بر طعم آن، سادگي طبخ و تنوع آن است. خورشت كدو با گوشت، بدون گوشت، با مرغ يا گوشت چرخ شده هم تهيه مي‌شود؛ حتي در برخي مناطق به آن لپه و ليمو عماني هم اضافه مي‌كنند كه تركيب بسيار خوشمزه‌اي مي‌شود. خورشت كدو بدون گوشت يكي از غذاهاي محبوب گياهخواران است. از ديگر غذاهاي محبوب گياهخواران خوراك ماش است كه قبلاً آموزش داده‌ايم.

مواد لازم براي خورشت كدو سبز

  • كدو يك و نيم كيلوگرم
  • گوجه فرنگي ۴ عدد
  • سيب زميني ۳ عدد كوچك
  • رب گوجه فرنگي ۱ قاشق غذاخوري
  • رب آلوچه يا لواشك آلو ۱ قاشق غذاخوري
  • سير ۳ حبه
  • كره ۲۵ گرم
  • آب ليموترش تازه به ميزان لازم
  • زعفران دم كرده به ميزان لازم
  • زردچوبه، ادويه كاري، فلفل سياه و نمك به ميزان لازم

طرز تهيه خورشت كدو سبز

۱. كدوها را پوست بگيريد و از وسط به دو قسمت تقسيم كنيد تا ضخامت كدوها كمتر شود تا حين پخت از هم باز نشوند. اگر كدوها خيلي بزرگ بودند يك برش عرضي هم به آن‌ها بزنيد تا كوتاه‌ و هم‌اندازه شوند. سپس دو طرف كدوها را در روغن سرخ كنيد تا طلايي شوند.
۲. بعد از كدوها، سيب زميني‌ها را حلقه حلقه برش بزنيد و در روغن سرخ كنيد.
۳. بعد از خارج كردن سيب زميني‌هاي سرخ شده، گوجه فرنگي را به تابه اضافه كنيد و با درب بسته اجازه دهيد تا كمي سرخ شود.
۴. روغن اضافه را از تابه خارج كنيد و كره را به آن اضافه كنيد. حالا رب گوجه فرنگي، سير و ادويه‌ها را در كره تفت دهيد تا عطر سير بلند شود.
۵. بعد از اينكه رب و سير كمي تفت خوردند ۳ پيمانه آب جوشيده به تابه اضافه كنيد.
۶. اجازه دهيد سس به جوش بيايد و سپس رب آلوچه يا برش‌هاي لواشك را به همراه آب ليمو ترش و زعفران دم كرده به آن اضافه كنيد و نمك آن را تنظيم كنيد.
۷. در اين مرحله كدو و سيب زميني سرخ شده را به خورشت اضافه كنيد و اجازه دهيد با درب بسته به مدت ۱۵ دقيقه بپزد. دقت كنيد كه كدوها زود له مي‌شود و نياز به پخت زيادي ندارد.
۸. در لحظه‌ آخر، گوجه‌ها را به خورشت اضافه كنيد و خورشت را سرو كنيد تا گوجه‌ها له نشود. نوش‌جان.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب گشنيز كباب آذري؛ يك كباب لذيذ و خوشمزه را مطالعه كنيد.

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.