• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

كوفته تره فرنگي، غذاي خوشمزه تركيه‌اي

۹ بازديد

 

خوردن تره فرنگي در شب، سنتز مواد غذايي، هضم و همچنين خواب شبانه آرام را تسهيل خواهد كرد. اگر تصميم به خوردن شام سبك براي اجتناب از اضافه وزن داريد، قطعا غذايي با تره فرنگي بهترين گزينه شماست.
كوفته تره فرنگي

شايد براي شما تره فرنگي جزء سبزي‌هايي نباشد كه در تهيه غذاهايتان زياد استفاده كنيد. قرار است اين بار در مجله دلتا شما را با غذايي آشنا كنيم تا نظر شما را درباره اين سبزي تغيير دهد. كوفته تره فرنگي تركي با گوشت چرخ كرده، يك غذاي خاص و متفاوت است. با خوردن اين غذا علاوه بر اينكه مواد مغذي زيادي را وارد بدن خودتان مي‌كنيد، با يك طعم جديد هم آشنا مي‌شويد.

در ضمن يادتان باشد اين‌ هنر شماست كه تا چه حد تنوع غذايي را در برنامه خود قرار مي‌دهيد. پس سعي كنيد، اين كار را به بهترين نحو و با بهترين مواد غذايي انجام دهيد. آستين‌هايتان را بالا بزنيد و شروع به درست كردن يك غذاي لذيذ و مقوي تركيه‌اي كنيد. خيالتان راحت باشد كه طبع ايراني‌ها و ترك‌ها بسيار به هم شبيه است. از درست كردن اين غذا، اصلا پشيمان نخواهيد شد مثل جوجه كباب تركيه‌اي كه قبلا آموزش داديم. با ما همراه باشيد.

مواد لازم كوفته تره فرنگي تركيه‌اي

  • تره فرنگي ۲۰۰ گرم
  • گوشت چرخ‌كرده ۱۵۰ گرم
  • تخم‌مرغ ۲ عدد
  • سيب زميني ۱ عدد ( متوسط)
  • نمك ۱ قاشق مرباخوري
  • فلفل سياه ۱ قاشق چايخوري
  • آرد سوخاري ۱/۲ ليوان
  • زرده تخم‌مرغ ۲ عدد

طرز تهيه كوفته گوشت و تره فرنگي تركيه‌اي

مرحله اول

تره فرنگي‌ها را خوب بشوييد و به اندازه دلخواه خرد كنيد. يك تابه را روي حرارت قرار دهيد و در آن مقداري روغن بريزيد. تره‌ فرنگي‌ها را در آن بريزيد و تفت دهيد. يك ليوان آب به آن اضافه كنيد. بعد از اينكه جوش آمد، درب ظرف را بگذاريد و اجازه دهيد كاملاً بپزند. حدود ۱۰ تا ۱۵ دقيقه براي پخت تره‌فرنگي‌ها كافيست. بعد از پخت، آن‌ها را آبكش كنيد.

مرحله دوم

آب گوشت را بگيريد و با تره‌ فرنگي‌هاي آبپز شده مخلوط كنيد. نمك، فلفل، تخم‌‌مرغ و سيب زميني را اضافه كنيد. همه مواد را با هم ورز دهيد تا يك مخلوط يكدست و منسجم داشته باشيد. مواد را براي حداقل ۳۰ دقيقه در يخچال استراحت دهيد.

مرحله سوم

بعد از خارج‌ كردن مواد از يخچال،  آن ها را با دست خود گرد كنيد. در يك كاسه زرده تخم‌‌مرغ را هم بزنيد. كوفته‌ تره فرنگي تركي را در زرده تخم‌مرغ و سپس در آرد سوخاري بغلتانيد.

در يك تابه روغن بريزيد و وقتي به حد كافي گرم شد كوفته‌ها را در آن سرخ كنيد. بعد از سرخ شدن، كوفته‌ تره فرنگي تركي را روي دستمال حوله‌اي قرار دهيد تا روغن اضافي آن گرفته شود. كوفته‌‌ها را در ظرف مناسب به همراه ماست و سبزي خوردن با نان يا برنج سرو كنيد.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب پلو برياني هندي؛ غذايي لذيذ را مطالعه كنيد.

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.