• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

پلو تايلندي خوشمزه و حرفه‌اي

۱۰ بازديد

 

غذاهاي تايلندي متنوع، متفاوت و پيچيده هستند. تنوع آن‌ها آنقدر زياد است كه حتي گردشگراني كه پاي ثابت سفر به تايلند هستند، شايد بيشتر آن‌ها را نمي‌شناسند.
پلو تايلندي

برنج در فرهنگ غذايي ما ايرانيان نقش مهمي دارد، برنج ايراني عطر و طعم خاصي دارد كه شايد از دلايل اصلي علاقه ما به آن است. امروز با طرز تهيه پلو تايلندي با مجله دلتا همراه باشيد تا طعم و ظاهري متفاوت از برنج را تجربه كنيد.

مواد لازم براي تهيه پلو تايلندي

  • برنج چهار فنجان
  • پيازچه خرد شده به مقدار لازم
  • زنجبيل تازه خرد شده نصف قاشق غذاخوري
  • روغن كنجد يك قاشق غذاخوري
  • گوجه فرنگي ۴ عدد
  • تخم‌مرغ ۲ عدد
  • ميگو ۲۵۰ گرم
  • سير له شده يك حبه
  • گشنيز تازه خرد شده ۴ قاشق غذاخوري

طرز تهيه پلو تايلندي خوشمزه

مرحله اول

روغن كنجد را در يك ماهيتابه ريخته و اجازه دهيد داغ شود. سپس سير، زنجبيل تازه، گشنيز و پيازچه خرد شده را اضافه كنيد و اجازه دهيد خوب تفت بخورند.

مرحله دوم

در ظرفي ميگوهاي رگ گرفته و تميز شده را بجوشانيد و خوب آبكشي كنيد. سپس در يك ظرف تخم‌مرغ و ميگو را با هم مخلوط كرده و  آن را درون يخچال بگذاريد. در اين مرحله گوجه‌ها را درون آب جوش بيندازيد و بعد از چند دقيقه پوست آن‌ها را به آساني بگيريد و نگيني خرد كنيد.

مرحله سوم

گوجه نگيني خرد شده را به مخلوط سير، زنجبيل، گشنيز و پيازچه اضافه كرده و خوب تفت دهيد. ميگويي كه خوب با تخم‌مرغ مخلوط شده را از يخچال خارج كرده و در روغن كنجد ريخته و تفت دهيد.

مرحله چهارم

در اين مرحله براي آبكش كردن برنج از آب جوش استفاده كنيد. وقتي آب به جوش آمد برنج خيس خورده را به آن اضافه كنيد، سپس برنج را آبكشي كنيد.

مرحله پنجم

برنج آبكش را در كف قابلمه ريخته و به ترتيب مخلوط سبزيجات و ميگو و تخم‌مرغ را لابه‌لاي برنج بريزيد. سپس برنج را دم كنيد. اجازه دهيد برنج به مدت ۳۰ دقيقه دم بكشد. پس از آن مي‌توانيد آن را سرو كنيد. نوش‌جان.

اگر به غذاهاي تايلندي علاقه‌مند هستيد، پيشنهاد مي‌كنيم خورشت كاري تايلندي، يك غذاي بين‌المللي و سوپ تايلندي، يك پيش‌غذاي خوشمزه! را هم بخوانيد.

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.