• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

طرز تهيه كتلت سويا

۱۷ بازديد

كتلت سويا از انواع شامي‌هاي بدون گوشت به شمار مي‌رود و براي افرادي كه منع مصرف گوشت دارند يك وعده غذايي مناسب است.

طرز تهيه كتلت سويا

كتلت سويا از شامي‌هاي خوشمزه ايراني است كه به دليل استفاده از سويا در پخت آن، انتخاب بسيار مناسبي براي كساني كه به دنبال غذاهاي سالم‌تري هستند، محسوب مي‌شود. با مقدار موادي كه در اين دستور آشپزي قرار گرفته است مي‌توانيد براي ۴ نفر كوكو سويا تهيه كنيد. مجله دلتا را با طرز تهيه كتلت سويا دنبال كنيد.

مواد لازم

  • پياز ۱ عدد
  • سويا ۲۵۰ گرم
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • جعفري ۵۰ گرم
  • قارچ بزرگ ۳ عدد
  • سيب زميني ۱ عدد
  • روغن مايع به اندازه كافي
  • آرد سفيد ۲ قاشق غذاخوري
  • نمك، فلفل سياه و زردچوبه به ميزان لازم

كتلت سويا

طرز تهيه كتلت سويا

  • ابتدا سويا را شسته و اجازه دهيد تا به مدت ۳۰ دقيقه خيس بخورد. سيب زميني را آب‌پز كنيد. جعفري را ريز خرد كرده و داخل يك كاسه به پيازي كه از قبل رنده كرده و آب آن را گرفته‌ايد اضافه كنيد.
  • قارچ‌ها را شسته و با يك دستمال كاملا خشك كنيد. هر كدام از قارچ‌ها را به ۴ قسمت تقسيم كنيد.
  • در تابه‌اي كوچك كمي روغن بريزيد. قارچ‌ها را در روغن تفت دهيد تا نرم شوند سپس از روي حرارت برداريد و اجازه دهيد تا قارچ‌ها خنك شوند. سپس قارچ‌ها را ريز خرد كرده و به جعفري و پياز اضافه كنيد.
  • سيب زميني آب‌پز شده را رنده كرده و به مواد بيفزاييد.
  • سويا را آبكش كرده، چرخ كنيد و با تخم‌مرغ‌، آرد و نمك، فلفل و زردچوبه به مواد اضافه كنيد.
  • مواد را كاملا مخلوط كنيد تا يك‌دست شود، سپس به اندازه يك فلافل از مايه كتلت برداريد و در روغن داغ هر دو طرف كتلت را سرخ كنيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با انواع ناگت مطلب “طرز تهيه ناگت گوشت” را مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

تاس‌كباب خوشمزه‌تر از هميشه

دستور پخت املت مرغ و سبزيجات

آش سنگ سير غذاي خوشمزه كردي

خورشت به آلو با مرغ، خوشمزه و مجلسي

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.