• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

دستور پخت املت مرغ و سبزيجات

۱۲ بازديد

املت از آن غذاهاي فوري و خوشمزه است كه طعم آن تكراري نمي‌شود.

املت مرغ و سبزيجات

انواع املت را مي‌توانيد به عنوان يك غذاي سريع براي صبحانه، ناهار و شام تهيه و نوش جان كنيد. در اين مطلب از مجله دلتا طرز تهيه املت مرغ و سبزيجات را به شما آموزش مي‌د‌هيم. اين غذا يك وعده كامل حاوي پروتئين است.

مواد لازم

تخم مرغ: ۳ عدد

سينه مرغ: ۱ عدد

هويج: ۲ عدد

كدو سبز: ۱/۲ عدد

پياز: ۱/۲ عدد

پيازچه: ۲ عدد

گوجه فرنگي: ۱ عدد

كره: ۴  قاشق غذاخوري

نمك و فلفل: به دلخواه

انواع املت

 

طرز تهيه املت مرغ و سبزيجات

  • سينه مرغ را به نوارهاي نازك برش بزنيد و در ۲ قاشق غذاخوري كره تفت بدهيد و نمك و فلفل بزنيد. پس از ۵ دقيقه مرغ‌ها را در بشقابي كشيده و كنار بگذاريد.
  • سبزيجات را مكعبي خرد كنيد و در ۲ قاشق كره باقي‌مانده براي ۲ دقيقه تفت بدهيد. سپس در تابه را ببنديد تا سبزيجات براي ۴ دقيقه ديگر بپزند. سبزيجات را نيز كنار بگذاريد.
  • تخم مرغها را به همراه نمك و فلفل هم بزنيد تا رنگ آن روشن شود. سپس در تابه بريزيد و در آن را ببنديد. پس از ۲ دقيقه در تابه را برداريد و مرغ و سبزيجات را روي نيمي از املت پخش كنيد. نيم ديگر املت را روي آن برگردانيد و با كفگير كمي فشار دهيد تا لبه‌هاي املت به هم بچسبد. پس از يك دقيقه املت را برگردانيد تا هر دو روي آن طلايي شود.

پيشنهاد مطالعه: اگر طرفدار صبحانه‌هاي مفصل و املت هستيد پيشنهاد مي‌كنيم طرز تهيه «املت فلفل سبز و سيب زميني» را در مجله آشپزي بخوانيد.

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.