• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

طرز تهيه كتلت نخود

۲۲ بازديد

نخود از فيبر، ويتامين B9، هيدرات كربن، آهن، فسفر، منيزيم، ويتامين B، پتاسيم، زينك(روي)، پروتئين، ويتامين B6، كلسيم و اسيدهاي چرب اشباع نشده‌ تشكيل شده است.

كتلت نخود

كتلت نخود يكي از كتلت‌هاي خوشمزه و تقريبا جديد است. اگر مي‌خواهيد تنوعي به طعم و مزه كتلت‌هايتان بدهيد مي‌توانيد طعم‌هاي جديد را با مواد جديد امتحان كنيد. در ادامه طرز تهيه كتلت نخود را در مجله دلتا بخوانيد.

طرز تهيه كتلت نخود

مواد لازم

  • گوشت چرخ كرده: ۲۵۰ گرم
  • نخود: ۱ فنجان
  • لپه: ۱ فنجان
  • تخم‌مرغ: ۳ عدد
  • پياز: ۱ عدد
  • آرد: ۱ قاشق غذاخوري
  • نمك: به مقدار لازم
  • فلفل: به مقدار لازم
  • زردچوبه: به مقدار لازم
  • روغن: به مقدار لازم

طرز تهيه كتلت نخود

  • ابتدا نخود و لپه را از شب قبل بگذاريد خيس بخورد.
  • سپس آن‌ها را دو بار چرخ كنيد.
  • بعد از اين كار تمامي مواد به غير از روغن را به نخود و لپه چرخ كرده اضافه كنيد و با هم خوب ورز دهيد.
  • مايع كتلت نبايد شل باشد تا بتوانيد خوب در دست فرم دهيد.
  • روغن را داخل تابه بريزيد تا گرم شود.
  • سپس كتلت‌هاي فرم داده شده را تك تك داخل روغن سرخ كنيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با انواع دستور پخت كوكو و كتلت  “طرز تهيه كتلت ميگو” را مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

طرز تهيه دلمه به

آبگوشت باميه؛ غذاي لذيذ و مقوي ايلام

خوراك بادمجان و قارچ

كوكو اسفناج؛ لقمه مقوي و خوشمزه

شامي لپه با مرغ؛ يك غذاي ساده براي شام

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.