• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

پيتزا گوجه فرنگي؛ طبخ آسان و لذيذ

۱۸ بازديد

پيتزا از غذاهاي سنتي مردم ايتالياست كه در چند سال اخير در كشور ما رواج يافته و پيتزا فروشي‌هاي بسياري در شهرهاي كوچك و بزرگ كشور ما باز شده اند.

پيتزا گوجه فرنگي

پيتزا گوجه فرنگي يك نوع پيتزا راحت و به صرفه است كه با كمترين مواد مي‌توان در خانه تهيه كرد. اين مجموعه‌ متنوع و پر انرژي هر چند ظاهراً تهيه و پخت آن را مشكل مي‌نمايد و ممكن است در ذهن بيننده، آماده نمودن و تهيه آن دشوار باشد ولي با اندكي همت و پشتكار مي‌توان در اجاق گاز منزل‌مان پيتزاهاي خوشمزه و لذيذي تهيه كرد. در ادامه طرز تهيه پيتزا گوجه فرنگي را در مجله دلتا بخوانيد.

طرز تهيه پيتزا گوجه فرنگي

مواد لازم

  • سس گوجه‌فرنگي: ۲ قاشق غذاخوري
  • تره فرنگي: ۱ شاخه (قبلاً در روغن زيتون خوابانده باشيد)
  • گوجه فرنگي: ۸ عدد
  • پنير پيتزاي: ۱۰۰ گرم
  • پياز و جعفري: ۱۰۰ گرم
  • نمك: به مقدار لازم
  • فلفل: به مقدار لازم
  • آويشن: به مقدار لازم

طرز تهيه پيتزا گوجه فرنگي

  • خمير پيتزا را آماده كنيد.
  • روغن زيتون را به اندازه يك قاشق غذاخوري كه با سس گوجه‌فرنگي مخلوط كرده‌ايد روي خمير بماليد.
  • سپس گوجه‌فرنگي‌ها را رو خمير ريخته و بچينيد.
  • بعد تره‌فرنگي‌هاي خرد شده را كه در روغن زيتون خوابانده‌ايد از روغن خارج كرده و روي گوجه‌فرنگي‌ها بچينيد.
  • پياز و جعفري خرد شده را روي آن‌ها بپاشيد.
  • پنير پيتزاي رنده شده را به قطر يك سانت روي تمام مواد بريزيد.
  • نهايتاً در حرارت ملايم به مدت ۱۵ الي ۲۰ دقيقه در فر بگذاريد تا روي آن طلايي شود و پنير كامل آب شود.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با طرز تهيه انواع پيتزا مطلب “طرز تهيه لاه‌ماجون؛ پيتزاي تركي” را در مجله آشپزي مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

طرز تهيه همبرگر گياهي لوبيا سفيد

برگر بادمجان و پنير، كبابي و خوشمزه

پيتزا مخلوط؛ لذيذ ايتاليايي را به خانه بياوريد!

گراتن مرغ؛ طعمي متفاوت

طرز تهيه لازانيا بدون سس

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.