• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

املت فلفل سبز و سيب زميني

۱۴ بازديد

املت كلمه‌اي فرانسوي است كه نخستين بار توسط يكي از نشريه‌هاي آشپزي به نام آشپزي بورژوا مطرح شد. املت همواره در جوامع گوناگون وجود داشته است.

املت فلفل سبز

سرآشپزها و متخصصين آشپزي همواره در تلاش‌ هستند كه طمع‌هاي تازه و متفاوتي را خلق كنند. اما با اين وجود، در آشپزي ملل غذاهاي كلاسيك مورد استقبال بيشتر مردم سراسر جهان قرار مي‌گيرد. يكي از اين غذاهاي كلاسيك املت فلفل سبز و سيب زميني است. در ادامه طرز تهيه املت فلفل سبز و سيب‌زميني را در مجله اينترنتي دلتا بخوانيد.

طرز تهيه املت فلفل سبز

مواد لازم

  • سيب زميني: ۳ عدد
  • فلفل سبز: ۳ عدد
  • گوجه‌فرنگي: ۳ عدد
  • تخم‌مرغ‌: به تعداد نفرات
  • پنير پيتزا: ۱۰۰ گرم
  • روغن مايع: به ميزان لازم
  • نمك: به ميزان لازم
  • فلفل: به ميزان لازم
  • پودر سير: به ميزان لازم
  • گشنيز يا جعفري: جهت تزيين

طرز تهيه املت فلفل سبز و سيب زميني

  • ابتدا ماهيتابه را روي شعله‌ ملايم قرار داده و دو قاشق غذاخوري روغن مايع در داخل آن ريخته و سيب‌زميني‌هاي نگيني شده را كمي تفت داده تا نرم شوند و سپس از ماهيتابه بر داريد.
  • سپس گوجه‌فرنگي‌ها را به صورت پوره درآورده و در داخل تابه تفت دهيد.
  • حال گوجه‌فرنگي‌هاي پوره شده را به سيب‌زميني‌ها اضافه كرده و فلفل سبز را به آن‌ها افزوده و به ميزان دلخواه نمك و فلفل و مقداري پودر سير اضافه كنيد.
  • همه‌ مواد را با پنير پيتزاي رنده شده مخلوط كنيد.
  • حال تمامي مواد را در ظرف‌هايي كه براي هر نفر آماده كرده‌ايد (مواد لازم ارائه شده براي ۴نفر است) ريخته و روي هر ظرف يك عدد تخم‌مرغ بشكنيد.
  • روي تخم‌مرغ‌ها مقداري فلفل سياه پاشيده و جهت تزيين و طمع‌دار كردن از چند برگ جعفري يا گشنيز استفاده كنيد.
  • فر را با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهايت يا ۲۰۰ درجه سانتي گراد از قبل گرم كرده و ظرف محتواي املت را بر روي پنجره‌ وسط فر به مدت ۸ دقيقه قرار دهيد تا پنير آب شود.
  • سپس فر را از بالا روشن كرده تا ۲ يا ۳ دقيقه از بالاي فر به املت حرارت رسيده و پنير به همراه تخم‌مرغ طلايي و خوش رنگ شود.
  • ظرف‌ها را از فر بيرون آورده و اجازه دهيد خنك شود سپس به همراه نان تازه، سبزي خوردن و دوغ اين غذاي خوشمزه را سرو كنيد.

پيشنهاد مطالعه: اگر طرفدار صبحانه‌هاي مفصل و املت هستيد پيشنهاد مي‌كنيم طرز تهيه املت سبزيجات را در مجله آشپزي بخوانيد.

همچنين بخوانيد:

زيره پلو؛ غذاي سنتي ايراني

ته چين تن ماهي؛ غذاي متفاوت و آسان

طرز تهيه خورشت كدو با مرغ

خوراك مرغ با پنير خامه اي

قليه سيب و به؛ آشپزي به سبك دوره صفوي

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.