پاي گوشت و سيب زميني خوشمزه، با خمير عالي و خوشمزه اي كه نه خرد شده و نه به ظرف مي چسبد، يكي از ايده آل هاي شيك و مجلسي است.
پاي گوشت و سيبزميني يك انتخاب ساده اما مدرن است كه در كمال سادگي ميتوانيد آن را به عنوان يك فينگرفود يا حتي غذاي اصلي در مهمانيهايتان سرو كنيد. مهمترين نكته براي طرز تهيه پاي، چه در شيرينيپزي چه براي غذا، طرز تهيه خمير آن است كه حسابي ترد و نرم شود. در اين دستورالعمل طرز تهيه خمير پاي را با تمام نكاتش در اختيارتان قرار ميدهيم. كافيست مرحله به مرحله پيش برويد تا خمير پاي را به بهترين شكل ممكن تهيه كنيد. در ادامه طرز تهيه پاي گوشت و سيبزميني را در مجله دلتا بخوانيد.
مواد لازم
- آرد ساده: ۵۰۰ گرم
- نمك: به مقدار لازم
- كره پاستوريزه: ۲۵۰ گرم
- شير كم چرب: دو قاشق غذاخوري
- گوشت گوسفندي: ۶۰۰ گرم
- سيبزميني: ۳۰۰ گرم
- پياز: يك عدد
- آب گوشت: چهار قاشق غذاخوري
- مرزنجوش تازه: نصف قاشق چايخوري
طرز تهيه پاي گوشت و سيب زميني
- براي شروع ابتدا سراغ آماده كردن خمير برويد. آرد و كمي نمك را داخل يك كاسه بزرگ بريزيد. كره حيواني نرم شده را به آن اضافه كرده و مواد را با هم مخلوط كنيد. سپس حدود ۹۰ ميليليتر آب خيلي سرد به مواد اضافه كرده و ورز دهيد تا حالت خميري پيدا كند. به تدريج آب بيشتري اضافه كنيد تا چسبندگي خمير كمتر شود.
- حدود بيست دقيقه به ورز دادن ادامه دهيد.
- سيبزميني و پياز و گوشت را به صورت ريز خرد كنيد. سپس همه را داخل يك كاسه بريزيد. يك قاشق غذاخوري آرد و مقداري نمك هم اضافه كنيد. به كمك دست مواد را هم بزنيد تا مخلوط شوند.
- فر را روي دماي ۲۲۰ درجه سانتيگراد تنظيم كنيد. چهار قالب پاي به عرض ۱۲ سانتيمتر و عمق سه سانتيمتر را با روغن چرب كنيد. قالبها را با كاغذ روغني بپوشانيد.
- روي سطح كارتان را مقداري آردپاشي كنيد. خمير را به ضخامت نيم سانتيمتر داخل قالبها پهن كنيد به طوري كه كنارههاي قالب را بگيرد. سپس به اندازه يك دايره بزرگتر از قالب، خمير را برش بزنيد و اضافههاي خمير را به قسمت بيروني قالب بچسبانيد.
- داخل قالب را با مواد پر كنيد و از خمير باقيمانده براي پوشاندن روي پاي استفاده كنيد. دايرههايي به اندازه دهانه قالب برش بزنيد. دورتادور خميري كه از قالب بيرون زده را با كمي آب خيس كرده و خمير را روي آن بچسبانيد. به كمك دست دو لبه خمير را به هم فشار دهيد. سپس يك سوراخ كوچك ايجاد كنيد تا بخار درون آن حين پخت خارج شود. به كمك قلم موي آشپزي روي پاي را به كمي شير آغشته كنيد.
- قالبها را حدود ۲۵ دقيقه داخل فر قرار دهيد. سپس حرارت را روي ۱۸۰ درجه سانتيگراد تنظيم كرده و حدود ۲۵ تا ۳۵ دقيقه ديگر بيشتر بپزيد تا زماني كه كاملا روي پاي طلاييرنگ شود. قبل از سرو چند دقيقه زودتر پاي را از قالب بيرون بياوريد تا كمي خنك شود.
پيشنهاد مطالعه: در ادامه مطلب “سيب زميني اسپايسي تنوري با سس سير” را در مجله آشپزي دلتا مطالعه كنيد.
همچنين بخوانيد:
پاستا با سس قارچ؛ غذاي محبوب ايتاليايي
دونر مرغ؛ كبابي لذيذ از خيابانهاي تركيه
فلفل شكم پر با انواع پنير؛ بمب ايتاليايي خوشمزه
برگر بادمجان و پنير، كبابي و خوشمزه
با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد