• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

شامي كباب؛ كتلت ترد و لذيذ

۲۳ بازديد

اگر يك حبه سير در مواد شامي كباب رنده كنيد طعم كتلت بسيار لذيذ مي‌شود. اضافه كردن مقداري سبزي خشك مثل مرزه، ترخون يا جعفري هم ايده خوبي است.

كتلت ترد

كتلت يا شامي كباب را معمولا با يك دستور پخت واحد درست مي‌كنند و برخي از مواد آن را در مناطق مختلف ايران كم و زياد مي‌كنند، مثلا با گوشت چرخ كرده قرمز با گوشت بوقلمون يا مرغ درست مي‌كنند. اما در هر صورت كتلت يا شامي كباب به عنوان يك غذاي اصلي سريع و ساده بسيار لذيذ و پرطرفدار است. طرز تهيه كتلت ترد را در مجله اينترنتي دلتا بخوانيد.

طرز تهيه كتلت ترد

مواد لازم

  • سيب زميني: ۲ عدد درشت
  • پياز: ۲ عدد متوسط
  • گوشت چرخ كرده: ۳۰۰ گرم
  • نمك، فلفل قرمز و سياه و زردچوبه: به مقدار لازم

طرز تهيه كتلت ترد

  • سيب‌زميني‌ها را ريز رنده كنيد و آب سيب‌زميني را بگيريد. پيازها را درشت رنده كنيد و آب پيازها را هم بگيريد. سيب‌زميني و پياز رنده شده را خوب با هم مخلوط كرده و گوشت چرخ كرده و ادويه و نمك را اضافه كنيد.
  • مواد را خوب با هم مخلوط كنيد و به مدت ۳۰ دقيقه در ظرف درب‌دار در يخچال بگذاريد تا خوب مزه‌دار شود و مايه خودش را بگيرد.
  • در يك ماهيتابه تفلون روغن بريزيد و و وقتي روغن داغ شد روي شعله ملايم گاز به شكل دلخواه در دست شكل بدهيد و سرخ كنيد.
  • ضخامت شامي كباب يا كتلت گوشت نبايد زياد باشد چون مواد داخل آن خام مي‌ماند.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با انواع دستور پخت شامي و كتلت  “شامي لپه با مرغ” را در مجله آشپزي دلتا مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

مرغ ترش؛ خوشمزه شمالي

كباب كوبيده در فر

طرز تهيه دلمه به

خوراك بادمجان و قارچ

كوكو اسفناج؛ لقمه مقوي و خوشمزه

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.