دوشنبه ۰۶ بهمن ۹۹ ۱۶:۲۷ ۱۷ بازديد
اشكنه يكي از غذاهاي ايراني از نوع خوراك است كه به صورت معمول با نان ميل ميشود. اين غذا تاريخچهاي طولاني دارد و ابتدا در نواحي خراسان طبخ شده است.
اين غذا كه در دسته بندي آشپزي ايراني قرار ميگيرد يكي ديگر از غذاهاي سنتي استان قم است. اشكنه انواع مختلفي دارد مانند اشكنه تخم مرغ، گوجه، پياز و …. در ادامه طرز تهيه اشكنه سيب زميني را در مجله دلتا بخوانيد.
مواد لازم
- تخممرغ: ۴ عدد
- پياز: ۱ عدد
- نعناع: ۲ قاشق غذاخوري
- سيب زميني: ۱ عدد
- آرد گندم: ۱ قاشق غذاخوري
- آب: به مقدار لازم
- زردچوبه: به مقدار لازم
- فلفل: به مقدار لازم
- نمك: به مقدار لازم
- روغن: به مقدار لازم
طرز تهيه اشكنه سيب زميني
- ابتدا سيب زميني و پياز خرد شده را در مقداري روغن تفت دهيد.
- تا ۳ ليوان آب به آن اضافه كنيد و صبر كنيد تا به جوش آيد.
- سپس نعناع خشك، زردچوبه، فلفل و نمك را به آن اضافه كنيد.
- تخممرغها را يكي يكي در آن بشكنيد، بدون آنكه آنها را هم بزنيد.
- وقتي تخممرغها بسته شد، اشكنه آماده است.
پيشنهاد مطالعه: مطلب طرز تهيه كيك مرغ را در مجله آشپزي مطالعه كنيد.
همچنين بخوانيد:
كوكو اسفناج؛ لقمه مقوي و خوشمزه
با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد