• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

طرز تهيه اشكنه سيب زميني

۱۷ بازديد

اشكنه يكي از غذاهاي ايراني از نوع خوراك است كه به صورت معمول با نان ميل مي‌شود. اين غذا تاريخچه‌اي طولاني دارد و ابتدا در نواحي خراسان طبخ شده است.

اين غذا كه در دسته بندي آشپزي ايراني قرار مي‌گيرد يكي ديگر از غذاهاي سنتي استان قم است. اشكنه انواع مختلفي دارد مانند اشكنه تخم مرغ، گوجه، پياز و …. در ادامه طرز تهيه اشكنه سيب زميني را در مجله دلتا بخوانيد.

طرز تهيه اشكنه سيب زميني

مواد لازم

  • تخم‌‌‌‌‌‌‌مرغ: ۴ عدد
  • پياز: ۱ عدد
  • نعناع: ۲ قاشق غذاخوري
  • سيب زميني: ۱ عدد
  • آرد گندم: ۱ قاشق غذاخوري
  • آب: به مقدار لازم
  • زردچوبه: به مقدار لازم
  • فلفل: به مقدار لازم
  • نمك: به مقدار لازم
  • روغن: به مقدار لازم

طرز تهيه اشكنه سيب زميني

  • ابتدا سيب زميني و پياز خرد شده را در مقداري روغن تفت دهيد.
  •  تا ۳ ليوان آب به آن اضافه كنيد و صبر كنيد تا به جوش آيد.
  • سپس نعناع خشك، زردچوبه، فلفل و نمك را به آن اضافه كنيد.
  • تخم‌مرغ‌ها را يكي يكي در آن بشكنيد، بدون آنكه آن‌ها را هم بزنيد.
  • وقتي تخم‌مرغ‌ها بسته شد، اشكنه آماده است.

پيشنهاد مطالعه: مطلب طرز تهيه كيك مرغ  را در مجله آشپزي مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

زيره پلو؛ غذاي سنتي ايراني

كباب كوبيده در فر

طرز تهيه ماهي شكم‌پر

خوراك بادمجان و قارچ

كوكو اسفناج؛ لقمه مقوي و خوشمزه

 

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.