• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

سوپ قارچ پيش غذايي خوش‌مزه!

۱۹ بازديد

سوپ قارچ يكي از انواع سوپ‌هاي مجلسي محسوب مي‌شود كه به عنوان يك پيش غذا و ميان وعده خاص مورد استفاده قرار مي‌گيرد.

طرز تهيه سوپ قارچ

سوپ بهترين غذا يا ميان‌وعده براي اين فصل است و جز غذاهاي است كه در گروه آشپزي آسان قرار مي‌گيرد؛ به‌خصوص كه كرونا و آنفولانزا هم دست از سرمان برنمي‌دارد و بهتر است با مايعات و مواد مغذي خودمان را تقويت كنيم. با مطلب « طرز تهيه سوپ قارچ » همراه مجله اينترنتي دلتا باشيد.

مواد لازم براي تهيه سوپ قارچ

  • قارچ : ۵۰۰ گرم
  • پياز متوسط: ۲ عدد
  • هويج متوسط: ۲ عدد
  • تره فرنگي: ۱۰۰ گرم
  • خامه: ۲۰۰ گرم
  • شير: ۲۵۰ گرم
  • كره: ۱۰۰ گرم
  • آرد سفيد: ۱ قاشق غذاخوري
  • جعفري خرد شده: ۱ قاشق غذاخوري
  • نمك، فلفل سياه و زردچوبه: به اندازه كافي

طرز تهيه سوپ قارچ

  • ابتدا پيازها را به صورت نگيني ريز خرد كرده، سپس قابلمه را روي حرارت قرار دهيد و كره را به آن اضافه كنيد و در مرحله بعدي پياز خرد شده را به قابلمه اضافه مي‌كنيم.
  • پياز را با كره كمي تفت دهيد تا كمي نرم شود سپس مقداري زردچوبه اضافه كنيد تا مخلوط پياز و زردچوبه يك‌دست شود. در همين حين تره فرنگي و هويج خرد شده را پس از اين‌كه پياز نرم شد به قابلمه اضافه كنيد.
  • ۱۰ دقيقه مخلوط تره فرنگي، هويج و پياز را تفت دهيد، سپس قارچ‌ها را به صورت ورقه‌اي خرد يا رنده كنيد. بعد از ۱۰ دقيقه قارچ را اضافه كنيد.
  • بعد از نرم شدن قارچ، آرد سفيد در آب جوش حل شده را به قابلمه اضافه مي‌شود.
  • در همين مرحله ۳ ليوان آب جوش و مقداري نمك و فلفل سياه به سوپ اضافه مي‌كنيم. ۵ دقيقه بعد از به جوش آمدن مواد، شير و خامه مخلوط شده به قابلمه اضافه مي‌شود.
  • پس از اضافه شدن مخلوط شير و خامه مراقب سرريز شدن سوپ باشيد. ۵ دقيقه بعد جعفري خرد شده را به سوپ اضافه كنيد و ديگر در قابلمه را نگذاريد تا سوپ جا بيفتد. پس از اين‌كه سوپ آماده شد آن‌ را با قارچ تزيين كرده و سرو كنيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با طبخ نوع ديگري از ميگو مطلب “خوراك ميگو زعفراني” را در مجله آشپزي مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

زيره پلو؛ غذاي سنتي ايراني

كباب كوبيده در فر

طرز تهيه دلمه به

خوراك بادمجان و قارچ

كوكو اسفناج؛ لقمه مقوي و خوشمزه

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.